Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 16 iulie 2018

Ce facem astazi – Ciclul Lunii Noi in Rac, 2018
Rezumat Atelier Astro Mercur (12 iulie 2018)


Este disponibila varianta audio a atelierului.

Tematica atelierului este aici.


Am discutat despre :
-dinamica ciclului inceput la faza de Luna Noua.
-conexiuni karmice, relatii.
-lucrul energetic, interactiune si curatare energetica.
-materializarea experientelor.


Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii, cu faza de Luna Noua care s-a format pe 13 iulie 2018, in semnul Rac, cu o eclipsa partiala de Soare. Luna Plina va fi pe 27 iulie, cu Luna pe gradul 5 in semnul Varsator, cu o eclipsa totala de Luna. Faza de Luna Noua in Leu va fi pe 11 august, cu o eclipsa partiala de Soare.
Traversam doua perioade cu eclipse pe durata ciclul anual si, aceste perioade se tot apropie de inceputul ciclului (catre sosltitiul de iarna) de la an la an, pentru ca exista diferenta de timp intre calendarul omului si calendarul naturii. Luna calendaristica dureaza 30-31 de zile iar ciclul fazelor Lunii dureaza 28-30 de zile.
Suntem acum in al doilea culoar al eclipselor din acest ciclu anual. Primul pachet de eclipse a fost in perioada ianuarie-februarie, in 31 ianuarie – eclipsa totala de Luna - si 15 februarie – eclipsa partiala de Soare.

La inceputul acestui ciclu, avem la dispozitie fluxuri energetice foarte intense, puternic constructive.
Acestea lucreaza insa pe fondul care cere efortul de adaptare la flux, la curgerea / derularea situatiilor, experientelor, evenimentelor.

Este posibil sa simtim imboldul, dorinta de schimbare a conditiilor in care derulam un anume tip de experienta, si/sau a modului in care suntem implicati, a modului in care facem ce facem, in acel domeniu de viata.
Poate apare si contextul in care sa vedem clar cum facem asta, precum si ocazia prin care sa si realizam sau cel putin sa generam fluxul prin care vom realiza apoi niste schimbari.
Este importanta potrivirea in ritm – adica rabdarea.

De la Luna Noua pana la Luna Plina, suntem intr-un flux care ne arata destul de clar si de transant, cum anume ar fi potrivit sa ne adaptam si sa participam constructiv in aceasta etapa a schimbarilor din viata noastra.
Chiar daca ciclul retrogradarii planetei Marte se intinde din luna mai pana in octombrie, urmatoarele trei saptamani reprezinta miezul fazei de constientizare. Ne putem lamuri asupra subiectului pe care il activeaza in vara aceasta, in viata noastra, retrogradarea planetei Marte, pe segmentul de zodiac cuprins intre gradele 28 Capricorn – 9 Varsator.
Putem face o reorganizare in acest domeniu de viata, putem vedea cum sa ne mobilizam sau cum sa schimbam ritmul daca nu ne-am potrivit in flux, inca. Aceste lucruri pot fi descoperite si intelese, in acest ciclu al fazelor Lunii.

Simultan, traim un nou ciclu de retrogradare al planetei Mercur pe semnul Leului si, acest lucru ne ajuta in procesul de constientizare – chiar daca s-ar putea sa ne incurce in comunicare :)
Mercur construieste cuadratura la Jupiter (Scorpion) in trei pasi si, acest flux forteaza constientizarea. Devine foarte important sa schimbam ceva in modul in care, intelegem experienta care se deruleaza pe semnul Leului, mai ales ca am trait tranzitul Nodului Nord pe acest semn, din luna mai 2017.
Cele trei aspecte s-au potrivit  in momente deosebite :
Primul – simultan cu revenirea planetei Jupiter la mersul direct, pe 9 iulie.
Al doilea – la Luna noua in Leu, pe 11 august.
Al treilea – simultan cu al treilea trigon Jupiter-Neptun, pe 19 august.
Este posibil sa simtim, din ce in ce mai ferm, presiunea pentru a ne deschide mintea, din nou si mai mult, pentru a intelege altfel si, pentru a dezvolta, experientele derulate in domeniul de viata gazduit de semnul Leu, pe harta natala.

Simultan :)  planeta Uranus intra in mers aparent retrograd (7 august) si, pana in martie anul viitor ne stimuleaza prin cuadraturi la Nodurile Lunare. Suntem intr-un fel de reasezare in peisaj, pe cale,pe drum, pe directie, prin exprimare si manifestare a potentialului, a resurselor de orice tip.

Simultan :)  acest ciclu sustine dezvoltarea abilitatilor intuitive, in masura in care resusim sa ne plasam pe nivelul inalt al energiei. Faza de Luna Noua a stimulat colaborarea Jupiter (Scorpion) – Neptun (Pesti), cu care lucram tot in trei pasi, ultimul fiind pe 19 august cand Mercur va reveni la Mersul direct.
Tot ceea ce poate fi inteles ca metoda de lucru energetic, poate fi cercetat, inteles, constientizat, dezvoltat, in acest ciclu, pentru a putea avea confirmari valoroase in ciclul urmator.

Poate fi ciclul acesta un timp al dialogului continuu constient cu mediul (planul divin), pentru ca sunt activate canalele si, sunt in stare foarte buna de functionare.
Putem iesi dintr-un “punct mort” daca am ajuns pe acolo, sau, putem face o ajustare semnificativa, de “mers pe drum”.

Despre toate acestea si, despre altele, am discutat la Atelier Astro Mercur Ciclul Lunii Noi in Rac, 2018, care a avut loc pe 12 iulie 2018.
Este disponibila varianta audio a atelierului, alaturi de setul de materiale de lucru, inclusiv un fragment audio separat care descrie modul de lucru si ofera informatii despre mecanismul astrologic.


Va invitam alaturi de noi la
INTUITIA - Atelier Astro Mercur Identificarea si dezvoltarea potentialului intuitiv.
Inscriere prin formularul dedicat:


Ofera in dar o consultatie astrologica in luna iulie (inclusiv tie) si, primesti gratuit varianta audio a atelierului Astro Mercur dedicat ciclului Lunii Noi in Rac, pe care l-am inceput pe 13 iulie.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 27 iulie 2018, cu Luna in semnul Varsator. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor maxim tuturor!
Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)


Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: