Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 17 mai 2019

Exercițiu mental - gândirea conștientă. Luna Plină 18 mai 2019.

Maine 18 mai, la miezul noptii se va forma o faza de Luna Plina care, ne ofera deja, un potential deosebit, in cateva nuante energetice.

Se va accentua destul de mult nuanta exercitiului pe care il aduce Lilith in Pesti (Luna, in energia ei de Luna Plina, formeaza cuadratura cu Lilith, la foarte putin timp dupa momentul fazei).

Conjunctia Soare - Mercur se va forma la grad perfect pe 21 mai pe primul grad din semnul Gemeni (guvernat de Mercur). Mercur va face prima cuadratura cu Lilith (din Pesti) pe 22 mai iar Soarele va face aceeasi prima cuadratura cu Lilith din Pesti, pe 23 mai.
Exercitiul mental al conjunctiei Soare-Mercur este accentuat de energia Lunii Pline precum si de posibile temeri si indoiala alimentate de energia de tip Lilith.

Se construiesc conditii deosebite pentru a observa si exersa comunicarea constienta.
“Pentru unii dintre noi este mai usor sa ajunga de la comunicarea constienta la gandirea constienta si nu invers. Poate fi acum un timp deosebit in care sa observam procesul gandirii, sa observam si sa oprim rulajul mental.
Gandirea constienta reduce rulajul mental, pana la disparitia acestuia.
Lipsa rulajului mental conduce la cresterea impactului pe care il producem, constient si voluntar, asupra realitatii fizice.
Observati, atunci cand dispare rulajul mental, cat timp pastrati linistea.
Sunteti atunci pe nivelul energetic pe care coboara indrumarea.
Fara rulaj mental, conexiunea creier – inima este mult mai buna si mai stabila si, indrumarea se aude/ se simte mult mai clar.

Provocarea zilelor urmatoare poate fi tocmai cresterea rulajului mental.
Partea buna a provocarii, ar putea fi ca astfel, il vom observa mai usor si il vom putea opri mai repede.

Avem sustinere in acest exercitiu – energia conjunctiei Venus-Uranus, care se perfecteaza pentru prima data in semnul Taurului, dupa 80 de ani. Aceasta energie ne ajuta sa ne raportam diferit la situatii, fata de cum ne raportam pana acum, ne ajuta sa percepem diferit lucrurile, sa raspundem diferit.
Raspunsurile pe care le construim acum, pot genera experiente pe care sa le dezvoltam mai usor in ciclul urmator, al Lunii Noi in Gemeni.

Daca acceptam ideea ca tot ce traim se naste din ceea ce gandim / vorbim [uneori omul vorbeste fara sa gandeasca  :)] putem observa ca mediul energetic raspunde foarte rapid, la ceea ce emitem.
Va indemn sa exersati in zilele urmatoare gandirea constienta si simultan, comunicarea constienta.
Sau separat :) ... dupa cum va tin puterile.
Observati balansul atentiei.
Alegeti ce faceti cu atentia voastra.
Si, folositi exercitiul, ca sa descoperiti lucrurile noi care va asteapta. Si ca sa va antrenati.”
Extras din materialele Grup Astro Mercur.

Si, amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ajutorul si, cand il simtiti folositi-l, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acel ajutor sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur  – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 3 iunie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Despre ciclul curent al fazelor Lunii - Ciclul Lunii Noi in Taur

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna mai (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 18 mai 2019, cu Luna in semnul Scorpion. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: