Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 29 mai 2020

Ciclul Lunii Noi în Gemeni, 2020.

Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 19/20 mai 2020.
Varianta video a atelierului  prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se desfașoară în două variante, pentru avansați și începători, deci se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Suntem în ciclul fazelor Lunii pe care l-am început cu Luna Nouă în Gemeni, care s-a format pe 22 mai, pe gradul 2. Faza de Lună Plină a ciclului va fi pe 5 iunie, cu Luna pe gradul 16 Săgetător și, vom avea o eclipsă de Lună prin penumbră.  Iar pe 20 iunie vom ajunge la solstițiul de vară care, va fi cu câteva ore înainte de Luna Noua în Rac când vom avea o eclipsa de Soare.
Este un ciclu în care putem lucra mai profund și mai intens cu informatia, putem dezvolta procesele mentale pentru a exersa variante de aplicabilitate practică a cunoașterii.
Altfel spus, poate fi acum un timp deosebit pentru a lucra cu gândul și, cu puterea gândului.
Putem dezvolta acum un nivel mult mai inalt de prezență, conștientă, în procesele mentale.

Avem la dispoziție un flux energetic generat de trigonul construit de perechea Soare-Lună cu Saturn, precum și cu Jupiter și Pluton, care ne crește puterea gândului și, ne ajută să ne stabilizăm în plan mental, tocmai pentru a folosi constructiv această putere.
Și, avem la dispoziție un alt flux energetic, generat de cuadratura pe care au format-o la faza de Lună Nouă, Venus și Mercur în conjuncție, cu Neptun. Această colaborare planetară ne-a activat un exercițiu al acestui ciclu al fazelor Lunii, de deschidere către energiile înalte de tip Neptun, prin Venus ca stare și, prin Mercur ca înțelegere rațională – dezvoltăm percepția și abilitățile intuitive, pentru a folosi planul mental, gândirea și comunicarea, din ce în ce mai conștient, constructiv.
Percepția ar putea fi instrumentul de bază al omului în Lumea Nouă.
Sunt foarte mulți cei care deja folosesc conștient acest instrument, încă din timpul Lumii Vechi și, în aceste timpuri de trecere între Lumi.

Pe nivelul mai jos energetic este posibil să se simtă îndoiala, nemulțumirea, o oarecare dezorientare. Adevărurile la care se raportează omulețul  pot fi testate pentru că, se pot actualiza reperele pe care se bazează omulețul în curgerea vieții.

Pe acest fond, energia planetei Marte poate fi un suport deosebit în acest ciclu.
La faza de Luna Nouă, Soarele și Luna construiau cuadratură la Marte.
La faza de Luna Plină, opoziția Lună – Soare (în conjuncție cu Venus) se va descărca prin cuadraturi la Marte care, va construi conjuncția cu Neptun (aspect eact pe 13 iunie).
Iar la solstițiul de vară, (20 iunie) Luna (pe finalul semnului Gemeni) va fi din nou în cuadratură perfectă cu Marte.
Pare ca Universul ne presează să dezvoltăm abilitățile neptuniene într-un mod practic si util, având susținerea pe care am văzut-o mai sus.
Știm deja că momentele de echinocțiu și solstițiu aduc (pe Pământ) energii de tip nou.
Noi ne adaptăm și integrăm aceste energii, în structura noastră energetică și, în modul nostru de viață.
Solstițiul de vară poate să aducă un val de energie de tip ”Pești”, care ne-ar susține în procesul de ”trezire” și de ridicare a nivelului vibrațional.
Noi primim și integrăm, manifestând.

Devine important să trecem
ü  de la ”a înțelege” la ”a cunoaște”, prin percepție.
ü  de la ”a percepe” la ”a folosi percepția”.
ü  de la ”a cunoaște” la ”a folosi cunoașterea”.

Ciclul retrogradării planetei Mercur ne va ajuta să facem acest exercițiu, atât cât este potrivit fiecăruia, în maniera potrivită fiecăruia, după cum putem descifra activarea hărții natale.Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur  – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 17 iunie (avansați)  si pe 18 iunie (începători), și, este dedicat ciclului Lunii Noi în Rac.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi în Gemeni, care a avut loc în cele două variante, pe 19 si 20 mai. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator  – 25 iunie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Gemenilor (pană pe 20 iunie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Gemeni, distribuit în Grupul Astro Mercur - grup online de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, lansat în decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Săgetator, care se va forma pe 5 iunie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Va invităm sa urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Exercițiu mental - gândirea conștientă.

Niciun comentariu: