Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 2 iulie 2020

Ce facem între eclipse. Ciclul Lunii Noi în Rac, 2020.



 Suntem în ciclul fazelor Lunii care activează maxim, etapa a doua a colaborării Jupiter-Pluton (Capricorn) de anul acesta. A doua conjuncție Jupiter-Pluton s-a format la grad perfect pe 30 iunie și, energia acestui aspect va fi puternic amplificată de faza de Lună Plină de pe 5 iulie.
Pe nivelul înalt energetic această colaborare planetară susține (și ... cere) ”trezirea omulețului” despre care s-a vorbit foarte mult în ultimii ani, astfel încât este posibil ca acest cuvânt – trezire- să intre automat în fluxul gândurilor noastre fără să mai producă impactul maxim și deci, fără să ne mai atragă atenția asupra procesului pe care îl trăim – extinderea conștiintei.
Anul acesta și, mai ales în acest ciclu, lucrăm cu această idee și, trăim din plin un proces de trezire din amorțeala spirituală, dezvoltăm percepția. 
Dacă înțelegem cum funcționează și cum folosim percepția, nivelul de conștientă se ridică foarte mult, în foarte scurt timp.
 
Cam asta facem anul acesta, lărgim imaginea asupra vieții, asupra existenței noastre, asupra ființei care suntem, asupra proceselor pe care le trăim ca ființă întreagă, energetică. 
În măsura în care realizăm acest lucru, fiecare dintre noi și, împreună, recunoaștem din ce în ce mai mult din potențialul pe care îl avem la dispoziție și pe care, îl putem gestiona, pentru al manifesta.
Și, astfel, construim, materializăm, din ce în ce mai frumos Lumea Nouă.
 
Am intrat în acest ciclu (21 iunie), cu o eclipsă inelară de Soare, (Luna Nouă în Rac) în energia solstițiului de vară (20 iunie), pe fondul retrogradării planetei Mercur  în Rac (18 iunie-12 iulie), cu planeta Neptun intrând în mers aparent retrograd (Pești, 23 iunie) și, cu planeta Venus revenind la mersul direct, în Gemeni  (25 iunie). Urmează o Lună Plină în Capricorn (5 iulie) cu eclipsă de Lună prin penumbră care, va stimula conjuncția Jupiter-Pluton (Luna va face conjuncție cu Jupiter și Pluton în noaptea de 5/6 iulie). 
 
Poate fi acesta un timp potrivit observării.
Un indicator al trezirii noastre îl poate reprezenta și capacitatea de a ne observa.
Observăm construirea realității precum și interacțiunea noastră cu realitatea în construcție.
Observând, suntem prezenți în derularea experienței și, facem alegeri în timp real, fiind parte activă în construcție.

 
Poate ne-ar fi de folos să avem în vedere acest concept al ”trezirii”, acum, în miezul fluxului generat de colaborarea Jupiter-Pluton, maxim amplificat la Luna Plină, în acest ciclu când, ni se oferă și prima activare importantă a axei Nod Nord – Nod Sud prin energia eclipselor, în care navigăm acum.
Fiind conștienți de procesul trezirii, putem accelera creșterea.
 
Când alegem să lucrăm conștient cu noi, pot apare și alunecările, prin gânduri care spun că ”nu suntem încă la nivelul acela” ... pe care facem lucruri minunate.
Suntem și facem.
Este important să ne amintim asta.
Când nu vă recunoașteți nivelul și capacitatea de a gestiona nivelul, vă comparați cu alții pe care-i considerați ca fiind deja acolo. Iar singura comparație, care ne-ar ajuta dacă am face-o, ar fi între ce manifestăm și, ceea ce putem manifesta, în programul nostru de viață.
 
Când nu vă recunoașteți nivelul și capacitatea de a gestiona nivelul, vă subapreciați și nu vă onorați, echipa energetică.

Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 17 iunie 2020.
Varianta video a atelierului  prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se adresează tuturor, cunoscători sau necunoscători ai teoriei astrologice și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur   la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 20 iulie (avansați)  si pe 21 iulie (începători), și, este dedicat celui de al doilea ciclu al Lunii Noi în Rac.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat primei faze de Lună Nooă în Rac, care a avut loc în cele două variante, pe 17 si 18 iunie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator  – 25 iunie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc  în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Gemenilor (pană pe 20 iunie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Gemeni, distribuit în Grupul Astro Mercur - grup online de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, lansat în decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în Capricorn, care se va forma pe 5 iulie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur,  să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Niciun comentariu: