Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 25 august 2020

Ciclul Lunii Noi în Leu, 2020

 

Concluzii Atelier Astro Mercur din 18-19 august 2020.
Varianta audio/video a atelierului prezină un mod de lucru cu potențialul disponibil, atât în timpul acestui ciclu cât și pe termen lung. Atelierul se derulează in două variante, cunoscători și necunoscători ai teoriei astrologice. Deci, se adresează tuturor și, poate fi o formă de antrenament personal, prin care creștem, folosind conștient cunoașterea dobândită.

Am început un ciclu nou al fazelor Lunii cu Luna Nouă de pe gradul 27 Leu, pe 19 august, ora 05:41, ora României. Faza de Lună Plină va fi pe 2 septembrie, la ora 08:22, pe gradul 11 Pești.

Dinamica acestui ciclu poate activa foarte puternic creativitatea.
Folosiți-o. Sau, lăsați-o să se manifeste.
Accesul nostru la cunoaștere este susținut acum foarte frumos de către toate ajutoarele noastre.
Folosiți accesul și cunoașterea pe care o recunoașteți.

Începând cu cea de a doua fază de Lună Nouă în Rac, până la sfârșitul anului când vom avea eclipsă de Soare, fazele de Lună Nouă lucrează în aspect strâns cu Nodurile Lunare. Acest ciclu l-am început cu Luna, Soarele și Mercur în trigon cu Nodul Sud. Luna Nouă în Fecioară va fi în cuadratra cu axa Nodurilor. Acum avem o conexiune mai liberă și mai stabilă către bagajul nostru karmic.

Și, ceea ce este deosebit în acesta timpuri, este faptul că suntem în energia alinierii Pământului cu Nodul Sud și Centrului Galactic.

Va îndemn să vă mă gândiți uneori, când vă cheamă gândurile, la conexiunea pe care o dezvoltă Pământul cu Universul, prin Soarele sistemului nostru solar și, prin Centrul Galactic.

Luna realizează această aliniere, cu Pământul și Centrul Galactic, în fiecare ciclu al fazelor Lunii.
Soarele se aliniază astfel în fiecare an, în luna decembrie.
Mercur și Venus realizează aliniarea o dată în fiecare an, înainte sau după alinierea Soarelui.
Marte, o dată la doi ani.
Acum avem această conexiune activată prin Nodul Sud Lunar, activare care se produce o dată la 19 ani. Și, o avem la dispoziție acum, în acest an al trecerii între cicluri planetare, în anul triplei conjuncții Jupiter-Saturn-Pluton, în energia de construcție și structurare a Capricornului.

Și, s-a potrivit în ciclul retrogradării planetei Marte, în semnul Berbecului, care lucrează cu cuadraturi la cele trei planete din Capricorn, în intervalul august-ianuarie.

Vă îndemn să vă uitați la bagajul vostru karmic, altfel decât ca la ceva greu de dus.
Bagajul acesta ne este de folos, în construirea acestei vieți.
Cuprinde tot ce am putea avea nevoie, nimic în plus, sau inutil.
Când ne-am făcut acest bagaj, aveam conștiința extinsă, asupra vieții pe care urma să o construim.
Vă îndemn să aveți recunoștință pentru toate instrumentele care vă ajută și vă susțin.
Și înțelegere pentru situațiile (și partenerii de experiență), pe care le-ați adus ca să vă întărească.

Poate fi acum un timp potrivit pentru acțiune, mai ales într-o direcție nouă, sau într-o manieră nouă, pe aceeași direcție. Se pot creea condițiile unei schimbări de direcție sau, pentru conștientizarea unei noi direcții.

Vă îndemn să aveți perspectiva dinamicii astrale, mai curând, decât perspectiva momentelor formării aspectelor planetare exacte.
Exercițiul presupune adaptarea la ritmul potrivit.
Observați construirea sincronicitatilor, folosiți-le și, faceți pașii către sincronicitatea următoare.
Această abordare vă scoate din raportarea la timp și, vă orientează către curgerea materializării.

Pe acest fond, planeta Neptun începe să lucreze cu cuadratură la axă Nodurilor Lunare (august 2020-martie 2021). Maximul de intensitate al acestui aspect va fi în ianuarie.

Trăim acum o activare deosebită pe subiectul pe care îl dezvoltăm fiecare, pe axa Nodurilor – Săgetător/Gemeni. Devine important să folosim cunoașterea la care avem acces, pe care am dobândit-o, pentru a realiza procesele mentale pe nivelul cel mai înalt posibil. Dezvoltăm abilitățile intuitive și capacitatea de a lucra cu planul mental, pe un nivel mult mai înalt de conștientă.

Înregistrarea video a atelierului

Vă invităm alături de noi la:
Restart 2020 – unde am ajuns și încotro ne indreptăm


Atelier Astro Mercur – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 16 septembrie (avansați) si pe 17 septembrie (începători), și, este dedicat ciclului Lunii Noi în Fecioara.
Este disponibilă varianta video a atelierului dedicat Lunii Noi în Rac, care a avut loc în cele două variante, pe 20 si 21 iulie. Sunt disponibile în varianta audio toate atelierele din ultimii patru ani și puteți folosi oferta “pachet atelier”.

Astrologul Amator – 31 august, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare):
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a).
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjunctia Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
”Cum folosim anul 2020” – Atelierul anului 2020.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.
https://www.facebook.com/events/490678908303201/

Cadoul astrologic . Tu oferi în dar o consultație astrologică în timpul Leului (pană pe 17 septembrie, inclusiv ție, dacă vrei) și, primești gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi în Leu, distribuit în Grupul Astro Mercur - grup online de susținere în procesul de creștere personală, care funcționează continuu, lansat în decembrie 2013.

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :) sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină însemnul Pești, care se va forma pe 2 septembrie 2020. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur, să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicităților prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Cum fac asta?
Un mesaj pentru acum.
Gândirea intuitivă.
Exercițiu mental - gândirea conștientă.

Niciun comentariu: