Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 18 ianuarie 2021

Ce facem cu informația?




Suntem deja în energia cuadraturii Saturn (Vărsător)-Uranus (Taur), cu care lucrăm anul acesta în trei pași (februarie, iunie și decembrie).
În noaptea aceasta (17 ianuarie la miezul nopții) Jupiter a alimentat acest exercițiu, tot prin cuadratură la Uranus (aspectul exact).
Conștientizările acestor zile vă arată cum vă puteți redresa din mers, cum vă puteți reașeza mersul, altfel, în experiențele și printre posibilitățile activate de Uranus, în sectorul de viață tranzitat pe harta natală.
Ceea ce descoperiți/ recunoașteți acum, poate deveni în februarie, subiectul unor alegeri și, poate intra în fluxul materializării, după cum și cât veți alege să vă implicați.

Simultan, Neptun din Pești construiește cuadraturi la cele două Noduri Lunare (Săgetător/Gemeni). Suntem în această energie de prin octombrie și mai lucrăm cu ea până prin martie. Aspectul exact însă va fi pe 26 ianuarie, înainte de Luna Plină (cu Luna în Leu) de pe 28, foarte puternică.

Și, acest exercițiu se va derula în timpul primului ciclu de mișcare retrogradă al planetei Mercur, care, tocmai a început cicluri noi cu Pluton, Jupiter si Saturn, simultan cu cuadratura la Uranus.

Accesăm un nivel mai înalt al proceselor mentale și, în același timp, trecem printr-un test al încrederii în capacitatea noastră de a folosi noul nivel.
Cum folosim procesele mentale?
Cum folosim informația?
Cum participăm la circulația informației?
Filtrăm? Construim?
Ce înseamnă ”a crede”?
Nu înseamnă a accepta logica altcuiva.
Poate însemna mai curând a simți în tine adevărul în care, începi să crezi, după ce l-ai simțit.

Acum se activează posibilități.
Ar putea fi potrivit să ne deschidem atât de mult încât să le vedem ca fiind posibile.
Ca să descoperim ce facem cu ele.
Pentru că, trăim și prima conjuncție Marte-Uranus în Taur.
Și ne mișcăm, altfel, în alt ritm, după alte repere și cu alte priorități.

Vă invităm alături de noi la:

Atelier Astro Mercur – la fiecare fază de Lună Nouă, deocamdată online, sau în varianta video.
Următorul atelier va avea loc online, pe două secțiuni, pe 10 februarie 2021 (avansați) si pe 11 februarie (începători), și, va fi dedicat ciclului Lunii Noi în Vărsător.

Astrologul Amator – 20 ianuarie, întâlnirile Astrologul Amator își propun schimbul de experiență, între cei care folosesc informația astrologică, indiferent dacă au studiat sau nu astrologia, indiferent de nivelul cunoștințelor și al experienței astrologice.

În varianta video (înregistrare): 

”Cum folosim anul 2021” – Atelierul anului 2021.
”Cum ne organizăm folosind cunoașterea astrologică”- Atelier practică astrologică
Bazele culturii generale astrologice –prima parte, 5 clipuri (4 ore), a avut loc pe 2 aprilie 2020 (seria a 5-a). Partea a doua (4 ore) a aut loc pe 26 noiembrie 2020. Urmeaza partea a treia în februarie 2020.
Un set de trei ateliere care reprezintă un ghid practic pentru utilizarea informației astrologice, ajuns la a cincea ediție. Teorie astrologică aplicată pe harta natală proprie. Fiecare participant lucrează cu harta proprie pe care, particularizează informația prezentată.

În varianta audio (înregistrare):
”Cum folosim conjuncția Saturn-Pluton”- Atelier practică astrologică.
”Chiron în Berbec, 2018-2027”- Atelier practică astrologică.

Înscrierea pentru oricare dintre activități se face prin formularul următor:
https://docs.google.com/forms/d/1TahJA0PjCd5D-UhgDkdLetHLZPOTcLzJvTv7BoblGBU/edit?usp=sharing

Există grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) în care se pot înscrie cei care au participat la cel puțin un Atelier Astro Mercur (la sală sau în varianta audio/video).

Și, vă invităm să urmăriți :
Ediția a noua a Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, sesiunea de primăvară, care a avut loc în zilele de 21-22 martie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului.
https://www.facebook.com/events/490678908303201/

Și Ritmuri Astrale, sesiunea de toamnă, care a avut loc pe 19 septembrie 2020, online, pe pagina Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/390826685235553/

Între timp, și mai ales acum, FOLOSIȚI-VĂ Lumina.
Acesta este un îndemn cu aplicabilitate practică.
Vă rog să recitiți ultimele două rânduri de mai sus :)
Folosiți gândul acesta ca atunci când folosiți orice alt instrument, orice accesoriu din bucătărie de exemplu :) sau din trusa de scule. Singura diferență este că acest instrument –Lumina- poate fi folosit în orice situatie și pentru orice sarcină de rezolvat – este un instrument multifuncțional :)

Suntem în faza de creștere a Lunii, până la faza de Lună Plină cu Luna în semnul Leu, care se va forma pe 28 ianuarie 2021. Rămân valabile recomandările de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regăsește și un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Dacă rezonezi cu modul în care este prezentată informația pe acest blog te invit în Grupul Astro Mercur, să lucrăm împreună cu fluxurile astrale, să le folosim în construirea experientelor de viață, să le folosim în adaptarea la fluxul sincronicităților prin care, materializăm realitatea proprie - nu trebuie să știi astrologie ca să faci parte din grup, dar făcând parte din grup poți să-ți construiești o cultură generală astrologică, pe care să te bazezi oricând, folosind constient potențialul pe care îl ai la dispoziție. Grupul a fost lansat în decembrie 2013 și, funcționează continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de creștere personală

Vă invităm să urmăriți pagina Astro Mercur

Poate vă ajută:
Cum fac asta?
Un mesaj pentru acum.
Gândirea intuitivă. 

Niciun comentariu: