Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 20 ianuarie 2012

Ce facem astazi ? 20-23 ianuarie 2012Astazi Soarele paraseste semnul Capricornului si isi schimba regimul vibrational intrand in semnul Varsatorului.
Pentru a intelege mai bine cum se deruleaza traficul cosmic energetic revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.

   Am analizat deja modul in care ne influenteaza din punct de vedere energetic,  pe noi oamenii, tranzitul Soarelui prin semnul Varsatorului, in urmatoarele treizeci de zile. Peste acest suflu nou pe care il transmite Varsatorul, deschizandu-ne catre ceilalti si catre ceea ce ar putea insemna “noul” in viata noastra, Soarele colaboreaza in continuare cu planetele grele ale sistemului solar si ne accentueaza si mai mult nevoia de libertate, indrazneala; este posibil ca tendinte extravagante sa ne perturbe perceptia realitatii, de asemenea problemele financiare se pot acutiza.

Dar in acelasi timp, apare oportunitatea unor alternative in derularea programelor noastre, sunt posibile schimbari interesante si deschideri catre noi posibilitati nevazute inca. Planul mental este din ce in ce mai bine sustinut, gandim si vorbim bine, iar trairile sentimental-afective ne propun constientizari importante in legatura cu relatia de cuplu sau cu propria viziune asupra acestei relatii .

Traversam ultimele zile zile ale ciclului lunar curent si ne pregatin pentru faza de Luna Noua, care se formeaza pe 23 ianuarie. Aceasta este o perioada de analiza a activitatilor desfasurate, cu asimilarea rezulatatelor, intelegerea cauzelor care au generat dificultati si constientizarea efectelor pe care le-am produs prin deciziile si actiunile noastre. Acum eliberam mai usor orice forma de balast emotional si formulam concluzii care ne ajuta in pregatirea urmatorului ciclu al fazelor lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: