Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 27 ianuarie 2012

Ce facem astazi ? 27-30 ianuarie 2012




Planeta Mercur
   Astazi planeta Mercur paraseste semnul Capricornului intrand in semnul Varsatorului. Mintea noastra se elibereaza de prejudecati, se stabilizeaza devenind mult mai obiectiva. Acum putem dezvolta abilitatea de a vedea lucrurile mult mai clar si detasat, fiind deschisi catre experiente de viata noi. Perceptiile devin mai profunde si putem construi o viziune mai sintetica si originala a propriului viitor.

Aceasta schimbare de  regim vibrational se realizeaza pe fondul unor aspecte delicate pe care Mercur le construieste cu planetele Saturn si Jupiter. Este accentuat spiritul critic si orice manifestare nepotrivita a mentalului sau a comunicarii va fi blocata de influenta energetica a planetei Saturn prin diferite obstacole sau intarzieri. Este posibil sa intalnim o oportunitate de expansiune intelectuala ce poate fi nevalorificata, datorita unei supraevaluari a acumularilor existente deja.
In acelasi timp Mercur interactioneaza si cu planeta Uranus (mentalul superior) dar in mod armonios. Astfel ca gandim mai bine, original si independent, avand sanse sa eliminam confuzia si sa evitam deciziile pripite.

Aceste influente se vor manifesta mai puternic sambata 28 ianuarie, cand ne ajuta si luna cu o zi foarte buna in ciclul fazelor lunii, o zi in care putem incepe sa actionam. Ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Prin urmare, astazi nefiind o zi favorabila inceputurilor, lasati “actiunea” pe maine.

Planeta Marte
Imediat dupa faza de Luna Noua din 23 ianuarie, planeta Marte in tranzit prin semnul Fecioarei a intrat in mers aparent retrograd (am analizat deja ce inseamna retrogradarea planetelor) si isi va relua mersul direct pe 15 aprilie, chiar in prima zi de Pasti – pana atunci, vom reusi sa descifram intelesul acestui moment. In contextul noilor energii cu care interactionam si pe care trebuie sa le asimilam in cursul anului 2012, acest tranzit al planetei Marte ne este de foarte mare folos pentru ca ne ajuta sa preluam acest aport energetic intr-un mod bine structurat si organizat. De asemenea, influenta energetica a planetei Marte in Fecioara ne ajuta sa ne disciplinam energia si sa o folosim cu atentie, eficace si responsabil.

Timp de trei luni, prin mersul sau aparent retrograd, planeta Marte ne atrage atentia asupra motivatiilor noastre, asupra atitudinii precum si asupra modului prin care ne exteriorizam dorintele si luptam pentru indeplinirea lor.

Este important ca intentia si motivatia oricarei actiuni sa fie clar si constructiv formulate, deoarece intentia genereaza experienta, prin punerea energiei in miscare, iar motivatia determina mersul aparent firesc sau nefiresc al actiunii.

Prin urmare, la nivel individual, avem acest ragaz de trei luni pentru a ne reconsidera motivatiile si pentru a reformula intentiile, acolo unde este cazul, pe directia pe care ne-o arata Marte in tranzit pe harta natala pentru fiiecare dintre noi. Astfel, reusim sa miscam energia in sensul optim, al potentialului maxim, cu eficacitate maxima, si realizam ceea ce am tot amanat sau am evitat, dar ar fi fost necesar sa facem.
La nivel de grup capata importanta activitatile in folosul comunitatii si/sau in legatura cu  sanatatea si pamantul.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: