Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 27 martie 2013

Luna Plina in semnul Balantei, 27 martie 2013.


   Faza de Luna Plina se formeaza miercuri 27 martie la ora 11:27, la gradul 7 in semnul Balantei.
In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. De data aceasta, conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este mult amplificat prin celelalte colaborari astrale, care par sa actioneze in mod diferit dar in aceeasi directie, a realizarii unei schimbari majore.
Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si, sa alegem sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni.

Luna Plina (din casa a patra) sta fata in fata cu echipa planetelor din semnul Berbecului (Soare, Venus, Marte si Uranus) si aceasta aparenta confruntare este “mediata” de Jupiter (prin sextil –trigon) si “arbitrata” de Pluton prin cuadraturi la ambele parti implicate.
Este posibil sa fi parcurs deja in mare masura, experienta reorganizarii asocierilor, a relatiilor parteneriale, prin reajustarea echipelor sau a reperelor la care ne raportam. Este important sa acceptam rezultatele la care am ajuns si, sa le integram in cursul firesc al experientei.
Daca nu ne-am lamurit inca, Luna Plina ne arata limpede schimbarea necesara si aduce si ocazia de a o produce sau cel putin de a declansa procesul de schimbare. Acolo unde se aseaza Luna Plina pe harta natala primim o indrumare. Daca alegem sa o urmam, vom descifra si vom folosi intreg potentialul creator al planetelor din semnul Berbecului, care prin colaborarea cu Jupiter ne sprijina prin sansa, deschidere de drum, detasare si organizare, prin confirmari care ne ghideaza in traversarea situatiilor. Am putea trai un moment de maxima inspiratie si, focalizandu-ne pe un scop ales am putea declansa un proces rapid de materializare-concretizare.

Dar influenta energetica a planetei Pluton ne constrange, din toate directiile, sa ne reintegram in fluxul propriu al sincronicitatilor. Cumva, negociem prioritatile sufletului nostru si, in functie de disponibilitatea noastra de a-l auzi si de a ne angaja pe directia potrivita, accesam si folosim informatia.
Exista insa riscul “erorii de cale”; chiar daca se creeaza oportunitatea sub ochii nostri apare si tendinta de a refuza schimbarea. Am putea obtine o victorie asupra trecutului, acceptand rezultatele si extragandu-ne dintr-o rutina mentala care, ne impiedica sa vedem solutia potrivita. Avem sustinere astrala pentru a alege, pentru a lua decizii si pentru a face schimbari, importante, pe termen lung. Ar fi sanatos sa observam ce se intampla in jur si sa folosim evenimentele.

Foarte multi dintre noi se gandesc la schimbari ca la un proces complicat, de durata si care solicita un efort deosebit, pe care, il vom face daca si cand ne vom simti pregatiti.

De fapt, o schimbare se declanseaza intr-o clipa de claritate interioara, simtind convingerea ca vrei sa te indrepti intr-o anumita directie, alegand sa traiesti o anumita stare. Un singur gand, clar, ferm, hotarat, poate declansa o succesiune de transformari interioare si exterioare care sa conduca la schimbari, minore sau fundamentale.
Asta putem face acum, cu un singur gand putem schimba o situatie.
Asta putem face oricand, dar acum, toate directiile ne arata schimbarea si noi chiar o putem face.   Un mod de lucru cu energia Lunii Pline in semnul Balantei

Energia Lunii Pline in semnul Balantei ne poate ajuta sa ne reconfiguram planul relatiilor.

Este important sa ne deschidem inima si sa iertam, tot si pe oricine – chiar daca suna foarte “teoretic”, incercati sa experimentati, veti avea o mare surpriza.

Se identifica si se elibereaza temerile noastre privind asteptarile celorlalti precum si  asteptarile noastre, eliberandu-ne pe noi din judecata lor, precum si pe ei din judecata noastra, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii . 

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

Niciun comentariu: