Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 11 martie 2013

Luna Noua in semnul Pestilor - 11 martie 2013.








   Faza de Luna Noua se formeaza in semnul Pestilor luni seara, la ora 21:51, la gradul 21.24.
Harta cerului pentru acest moment este foarte “aerisita”, mai ales datorita aglomerarii de planete din semnul Pestilor, fapt ce determina restrangerea colaborarilor astrale si sublinierea mesajului Lunii Noi.

Echipa corpurilor ceresti care tranziteaza semnul Pestilor  (Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Neptun, Chiron) se grupeaza in conjunctii Mercur – Neptun si Mercur – Chiron, precum si Soare-Luna-Venus. Cumva, si mintea si inima se deschid catre mesajul sufletului, pe care il percepem si il intelegem in masura in care orgoliul se lasa prelucrat.
Luna Noua ne provoaca sa ne punem in valoare, sa ne reevaluam resursele si sa le folosim, sa alegem daca si cum ne exprimam pe noi insine in propriile experiente de viata. Este momentul sa recunoastem cine vrem sa fim si sa alegem sa devenim acel om, asa cum il dorim sa fie.
Este important sa ne detasam de drum si sa ne concentram asupra celui ce suntem, mergand pe drumul ales. Cei mai multi dintre noi ne gandim la ce facem, cum facem, de ce facem, cu cine facem ce facem.
Acum suntem in etapa in care viata ne constrange sa ne uitam la cum ne simtim, cand facem ce facem. Si in functie de aceasta, sa corectam conditiile de lucru precum si traseul.

Luna Noua impreuna cu Venus construiesc trigon cu Saturn si Nodul Nord, precum si cuadratura la Lilith. Constrangerea si oportunitatea functioneaza simultan. Singurul pericol il reprezinta propria personalitate, prin supraevaluare personala. Este posibil ca situatiile pe care le depasim acum sa ne conduca catre o perceptie mai clara a sensului experientelor de viata, cel putin pentru etapa in care ne aflam, fiecare dintre noi.

Luna Noua deschide calea catre o proba de afirmare a propriului potential si, in acelasi timp, traim un moment de desprindere de ceea ce ar putea insemna “vechi” printr-o suferinta interioara. Acest tip de experienta ne ajuta sa scoatem la suprafata aspectul spiritual al fiintei noastre, in jurul caruia ne reinventam, reconstruind relatia cu “planul divin” – asa cum intelegem fiecare, acest lucru.
Suntem inspirati intr-un proces de autoanaliza si putem depasi starea de confuzie a spiritului in care este posibil sa fi alunecat in ultima perioada. Este important sa observam permanent fluxul emotional si sa dezamorsam hipersensibilitatea.

Avem sustinerea planetei Saturn care, in mers aparent retrograd fiind, ne cere transformarea dar ne si ajuta sa o realizam, prin interactiunea cu  cu Venus, Mercur, Neptun si Pluton, oferindu-ne stapanirea de sine si maturitatea cu care ne readaptam strategia de lucru.
Acel domeniu de viata din harta natala, ce gazduieste pozitia Lunii Noi, ne va solicita in continuare prin constientizarea valorilor proprii, a resurselor disponibile si a modului in care le putem utiliza cu folos.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Pestilor

Vibratia energetica a semnului Pestilor reprezinta depasirea limitelor prin credinta si inspiratie creatoare.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta abilitatea de a percepe si de a folosi mesajele intuitive.

Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Care este potentialul meu ?
Care sunt limitarile care-l blocheaza ?
Si cum le depasesc ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Pestilor formuland un algoritm care sa reprezinte principiile noastre cele mai profunde, fiecare dupa cum simte, dar care sa restabileasca conexiunea cu aspectul divin al fiintei noastre. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Ma eliberez din constrangerea oricarui tipar,
Imi recunosc potentialul
Si imi reactivez functia creatoare divina. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Pestilor, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii .

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

Niciun comentariu: