Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 5 martie 2013

Saptamana curajului asumat







   Din multe directii am primit semnale de descumpanire, dezorientare, pana la deznadejde si, chiar revolta impotriva rasturnarii situatiilor prin care trecem, in afara oricarei logici sau asteptari. Parca nimic nu mai functioneaza conform “cartilor tehnice” si a “manualului utilizatorului” asa cum le stiam noi.

Traversam o saptamana a redescoperiri puterii interioare si asta o facem prin confruntarea cu acele experiente care ne solicita puterea interioara, tocmai pentru a o simti si a o folosi, pentru a recapata increderea si curajul, daca cumva le-am ratacit. Si chiar daca nu le-am ratacit, acum le vom  ridica la un nivel si mai inalt, de intelegere si de utilizare constienta.
Sa ne reamintim ca problemele sunt … situatii pe care le depasim. (Sfaturi pentru clipe grele)

Acum (re)devenim mult mai puternici.
Dar nu este vorba despre puterea de a ne lupta (indiferent cu cine sau cu ce) ci este vorba despre puterea de a alege o cale si de a ne implica pe noi insine si resursele noastre in mersul pe cale.

Este un moment de intelegere a raspunderii, fata de sine si fata de impactul pe care il producem prin asumarea acestei raspunderi. Vedem si traim negativitatea tocmai pentru a intelege ce avem de lasat in urma, ce avem de vindecat si de eliberat. Ragazul pentru a intelege ce inseamna negativitatea si efectele ei si, pentru a o elimina complet din manifestarile noastre, se apropie de un termen dincolo de care nu mai putem functiona reactionand la negativitate. Va fi necesar sa raspundem, constienti de valoarea experientei si a efectelor produse.

Calea in sine nu se refera neaparat la un dum de parcurs ci, mai curand la cine suntem noi, pe orice drum am merge. Drumul se reconfigureaza permanent, in functie de cine sunt eu, cel care merg pe drum. Si daca ma recunosc si imi reactivez puterea, folosesc drumul, nu doar il parcurg, irosindu-ma.

Stiu ca pentru unii suna ciudat intrebarea “cine sunt eu?” si poate si mai ciudat suna “cine as vrea sa fiu eu?”.
Dar aceasta poate fi, pentru cei mai multi dintre noi, tema acestor zile, pana la Luna Noua de luni si, a gasi raspunsul la aceste intrebari reprezinta scopul cercetarii interioare la care ne-au invitat astrele in aceasta perioada, de la Luna Plina in semnul Fecioarei.

In continuare, dupa Luna Noua din semnul Pestilor ne vom ridica la suprafata, in versiunea cea mai frumoasa pe care o putem simti si gandi despre noi insine. Ne vom reconsidera adevarurile pe care ne construim, pe noi si experientele noastre. Si dupa echinoctiu reluam ciclul si mersul pe drum, in alte conditii si folosind alte repere.
Prin urmare, nu va luptati cu “fundul butoiului”, cercetati-l bine, iesiti repede la suprafata si goliti-l.

Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !

Niciun comentariu: