Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 4 septembrie 2013

Luna Noua in semnul Fecioarei – 5 septembrie 2013.

   Intram intr-o perioada de analiza si evaluare, a efortului precum si a rezultatelor.
Faza de Luna Noua se formeaza joi 5 septembrie 2013, la ora 14:36, gradul 13 in semnul Fecioarei , invitandu-ne pe o cale de cercetare spirituala. Pana la echinoctiul de toamna este posibil sa formulam concluzii si sa luam decizii care sa genereze schimbari ale unora dintre convingerile noastre si care, sa ne ajute sa perfectionam intentia si/sau actiunea, in legatura cu domeniul de viata care gazduieste gradul 13 Fecioara.

In harta Lunii Noi, planetele Mercur (in semnul Fecioarei) si Venus (in semnul Balantei), nu formeaza aspecte cu alte planete, si se afla intr-o pozitie strategica  :)  la 30 de grade intre ele.
Luna Noua mediaza opozitia Pluton-Lilith, impreuna cu perechea Saturn-Nodul Nord, opozitie pe care Uranus ne provoaca sa o depasim prin adaptarea permanenta la derularea evenimentelor.
Este important sa nu ne oprim din mersul inainte, mai ales pentru a ne plange de evolutia lucrurilor.

Daca reusim sa tinem pasul cu ritmul transformarilor din jurul nostru si, daca acceptam si alte variante ale posibilului, ca nefiind imposibile, am putea sa determinam rezultate peste asteptarile noastre.

Convingerile noastre contureaza bagajul pe care il purtam cu noi, in orice punct al realitatii noastre, pe masura ce o construim.
Procesul de materializare este foarte rapid, astfel ca, apare necesitatea eliberarii tuturor poverilor, renuntarea la orice nu ne mai ajuta.

Spatiul nostru energetic preia adevarul nostru si il transleaza in realitatea proprie.
Putem observa acest mecanism, in fiecare clipa, prin fiecare lucru, eveniment, persoana, stare, care apare in realitatea noastra.
Si putem observa, cum schimbam peisajul, in functie de cum alocam valoarea adevarului, gandurilor noastre.

Cu putina atentie, vedem cum se construieste realitatea, pe care cei mai multi dintre noi o judeca, o blameaza, o resping – generand astfel in viata lor experienta “nemultumirii” si a “luptei” pentru orice.

Luna Noua ne ghideaza catre mecanismele din spatele “ecranului”, din spatele imaginii realitatii – daca alegem sa privim, dincolo de aparentele care ne consuma resursele.
Eate important acum sa iesim din cadrul teoretic al credintelor noastre de orice tip si, sa aplicam, sa folosim; sa gandim altfel, sa vedem altfel, sa facem lucrurile obisnuite altfel – cu alta stare interioara, cu alte motivatii.

Daca vom spune “nu stiu cum sa fac asta” – atunci vom genera aceasta situatie, in care nu stim cum.
Dar daca alegem sa facem asta, stiind ca vom sti cum sa facem, indrumati fiind pas cu pas, vom genera experienta descifrarii procesului.

Experimentand putem intelege si, ne putem demonstra noua insine, adevarul nostru.
Alegerea este primul pas.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Fecioarei

Vibratia energetica a semnului Fecioarei reprezinta gandirea, prin analiza si masura, metoda si organizarea, dar si serviciul, in cea mai profunda forma de manifestare.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta capacitatea de a analiza, a sintetiza si a asimila informatia, si, pentru a ne purifica si/sau perfectiona pe directia necesara.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Pe ce directie s-a concentrat atentia mea?
Ce gandesc eu acum?
Si ce construieste gandul meu ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Fecioarei formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze gandirea si comunicarea, ajutandu-ne sa ne largim viziunea asupra experientelor de viata . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Recunosc si depasesc limitele gandirii mele.
Orice este posibil.
Totul este bine. ”

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: