Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 29 septembrie 2013

Ce facem astazi ? 1-5 octombrie 2013.





Incepem  luna octombrie si ne apropiem de al doilea moment de presiune al interactiunii dintre Uranus (din semnul Berbecului) si Pluton din semnul Capricornului), cuadratura la grad perfect care se formeaza la inceputul lunii viitoare.
Suntem sub aceasta influenta deja si de fapt intreg anul am fost sub influenta aceastei colaborari astrale. Acum insa se poate sa simtitm mai puternic presiunea acestui aspect sau, poate cumva punctual si, daca atentia noastra iese din limitarile mentale, este posibil sa observam anumite potriviri sau nepotriviri in viata noastra, dupa cum suntem sau nu suntem disponibili sa ne implicam, constient, in procesul schimbarii.

In luna spetembrie am reevaluat scopurile noastre, am contabilizat plusuri si minusuri si ne-am recalibrat intentiile – de fapt, am avut un timp potrivit pentru a face aceste lucruri, pe care l-am folosit astfel sau altfel.
Inca putem recupera.

In luna octombrie reluam antrenamentul mental, iesirea din tipare si deschiderea catre procesele intuitive.
Planeta Mercur realizeaza schimbarea de regim vibrational, trecand din semnul Balantei in semnul Scorpionului, pe fondul unui aspect de trigon pe care-l formeaza cu planeta Neptun (aflata in mers aparent retrograd, de la inceputul lunii iunie).
Pe 22 octombrie, Mercur va intra in mers aparent retrograd (de la gradul 18 Scorpion) si, va reconstrui aspectul de trigon cu Neptun, chiar in momentul in care, ambele planete vor reveni in miscare directa – Mercur pe 11 noiembrie si Neptun pe 13 noiembrie. Tot in acele zile, planeta Jupiter va intra in mers aparent retrograd, pana in martie anul viitor.



A treia retrogradare a lui Mercur, din nou pe un semn de apa (Scorpion), dupa ce intreaga vara am fost sub influentele energetice ale unor combinatii astrale deosebite pe semnele de apa Rac, Scorpion, Pesti. (Pluta energetica in piramida de apa , Intre piramide – un mesaj pentru ACUM ).

Pe fondul colaborarii Mercur – Neptun, chiar la inceputul perioadei, planeta Mercur realizeaza conjunctii cu Nodul Nord (6 octombrie) si cu planeta Saturn (9 octombrie).

Daca la inceputul anului, doar intrezaream potentialul acestor influente, acum deja am inteles cum ne-au ajutat in procesul de transformare. Si in perioada urmatoare avem ocazia sa ne clarificam nelamuririle, sa depasim barierele mentale care inca ne limiteaza si ne incurca in a folosi maximul posibil din tot ce am accesat ca si informatie.

Daca pana acum s-a vorbit depsre magnetism si capacitati “paranormale”, pana la sfarsitul anului ar fi potrivit sa ne obisnuim cu normalitatea acestor instrumente, sa le acceptam, fiecare dupa cum reusim sa le intelegem, sau macar sa nu le mai respingem, ca fiind imposibile.

Ne bucuram cu totii in continuare de o perioada in care intuitia ar putea functiona din ce in ce mai bine.
Ar fi potrivit sa fim atenti la  ideile care apar acum, si care pot fi transmise cu impact mai puternic, pentru ca este posibil sa manifestam o mai buna capacitate de exprimare.
Traversam o perioada in care putem intelege mai mult din mecanismul materializarii si despre cum folosim acest mecanisam, constient sau inconstient. Conexiunile pe care le realizam acum, ne pot ajuta sa percepem acest mecanism intr-o viziune si mai larga decat am reusit deja.

Dar, este important sa devenim constienti de puterea gandului nostru, sa devenim mai responsabili in modul in care folosim gandul, gandirea, cuvantul si comunicarea.
Astrele ne sustin cu stapanire de sine si cu rezistenta psihica, dar noi avem o lectie importanta de depasit – aceea a asumarii responsabilitatii impactului pe care il producem, pe orice directie.

Este posibil ca saptamana urmatoare si, intreaga luna octombrie, sa ne ofere posibilitatea depasirii unui test de maturitate. Este posibil sa facem alegeri importante, pe termen lung, care sa se sprijine de fapt pe schimbarea unor principii de viata, sau cel putin pe o reajustare a acestora, prin intelegerea rolului mentalitatii noastre precum si a proceselor mentale, in derularea efectiva a experientelor de viata.


Cei care se lupta cu binele lor, fara sa-l inteleaga sau sa-l accepte macar, (urmand a-l intelege ulterior), se pot regasi in situatii care sa le zdruncine limitarile, rigiditatea, frica sau nemultumirea. Sau orice stare interioara care-i fixeaza intr-o aparenta nemiscare.
Cei care isi primesc binele si lucreaza cu el, si-l potrivesc si mai bine in planul de lucru.

Punctul de sprijin, in desfasurarea acestui exercitiu de maturizare, ar fi potrivt sa fim chiar noi insine, sursa propie de lumina. Increderea in sine si in alegerile facute ne propulseaza inainte.
Stiu ca unii vor spune ca suna a “teorie”.
Dar, cei care experimenteaza reusesc sa iasa din zona de teorie si se bucura de rezultatele lor.

Suntem in ultimele zile ale ciclului lunar curent si, pana joi 5 octombrie cand se formeaza faza de Luna Noua, putem exersa detasarea, eliberarea, “curatarea” sub orice forma, energetica si fizica, in mintea si inima noastra, precum si in curtea si casa noastra.



  Va invitam sa cititi analiza a saptamanii, 
    in articolul preluat de Revista Avantaje.


    Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
    Spor si succes !

Niciun comentariu: