Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 26 ianuarie 2014

Ce facem astazi ? 27-30 ianuarie
Traversam o perioada a trairilor intense. Faza de Luna Noua se formeaza joi 30 ianuarie, la gradul 11 Varsator; a doua zi dupa Luna Noua planeta Venus isi reia mersul direct.

Acest inceput de an cu planeta Venus in mers aparent retrograd in semnul Capricornului, ne-a cam scotocit prin toate ungherele sufletului pe cei mai multi dintre noi. A fost o perioada in care am avut ocazia sa receptionam toate mesajele sufletului carora nu le-am acordat atentia noastra pana acum; a fost un timp potrivit pentru a le intelege si pentru a alege sa le folosim.

Este posibil ca in aceste zile de final de retrogradare sa realizam schimbari importante in modul in care ne intelegem propriile sentimente. Oricum, exista in preajma noastra, in situatiile care au aparut in viata noastra, terenul potrivit pentru a se produce o astfel de schimbare.

Chiar daca nu ne-am propus sa acordam atentie acestui subiect, acum, ar fi potrivit sa vedem daca nu cumva ne-ar fi de folos o autoanaliza si o reorganizare sentimental – afectiva, nu numai in relatiile de cuplu, ci in orice tip de relatie afectiva.

Cine, cum si de ce ocupa spatiul interior alocat sentimentelor noastre ?
Cum ne comportam noi, in aceste relatii ?
Construim ? Oferim suficient ? tot ce avem de oferit ? sau doar “cersim”, asteptam, pandim, furam, refuzam, … si ce mai descoperiti voi ca faceti :)

Pana la Luna Noua ar fi potrivit sa ne lamurim, sa formulam niste concluzii.
Forfota emotionala poate avea diferite aspecte in manifestare si, poate ar fi potrivit sa o luam in seama, sa n-o innabusim, fara speranta de eliberare. Ne-ar putea arata directii pe care am putea gasi raspunsuri la intrebarile de mai sus.

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii pana la Luna Noua de pe 30 ianuarie. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Va invitam in grupul de lucru cu influentele astrale.

Niciun comentariu: