Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 30 ianuarie 2014

Ce facem astazi ? 30 ianuarie 2013

   Luna Noua si an nou chinezesc – suntem intr-o energie a inceputului foarte intensa.

Pana la a percepe si intelege sensul fuxurilor energetice este important sa intelegem ca suntem intre cicluri, intre etape de lucru. 
Incepem o etapa noua dar, in acelasi timp incheiem o alta etapa, pe care am parcurs-o pana acum si care ne-a solicitat printr-un efort deosebit. 
Pentru unii dintre noi efortul a fost mult mai mare decat cel pe care si-ar fi putut inchipui ca sunt in stare sa-l faca.

Astfel ca pentru a incepe noua etapa cu toate resursele necesare si activate, este important sa intelegem unde am ajuns, de unde pornim in continuare si ce lasam in urma.

Sincronicitatile astrale sunt destul de evidente si ar putea juca un rol important in orientarea noastra, daca le primim mesajul si daca alegem sa-l folosim.

Am depasit perioada de retrogradare a planetei Venus in semnul Capricornului (Venus revine in mers direct maine). Aceasta miscare retrograda a inceput la finalul anului trecut care, a reprezentat cumva miezul perioadei de transformare prin care ne poarta aspectul astral de fond, cuadratura Uranus-Pluton, dupa ce am traversat lectiile lui Saturn alaturi si impreuna cu Nodul Nord (Scorpion) si, dupa ce am facut fata provocarilor aduse de perechea Jupiter – Lilith (Rac).

Mult zbucium interior, in stransa legatura cu marea agitatie exterioara.
Retrogradarea planetei Venus s-a potrivitacum,  ca o intrebare suplimentara la suma lectiilor invatate deja, cu rol de recapitulare urmata de concluzii si decizii importante.
Fie ca ne-am dat seama sau nu, ne-am recladit planul afectiv, pe alte criterii de evaluare si manifestare.
Alfel spus, am descoperit adevarata valoare a relatiilor noastre dar si a sentimentelor noastre.
Sau poate ca am constatat lipsa valorii, in ambele situatii.
Am fi putut sa intelegem ce inseamna stabilitatea afectiva, precum si responsabilitatea, in interactiunea cu ceilalti dar si in relatia cu noi insine.
Ar fi fost potrivit sa intelegem cum iubim (noi pe ceilalti) si, sa intelegem cum transformam ceea ce am descoperit ca nu ne place.

Putem considera acum (daca avem curaj :) ... ) ca functionam pe baza unei inimi noi, renascuta si reorganizata, reconstruita sau recladita – dupa cum ni se potriveste mai bine un termen sau altul, in functie de experientele cu care ne-am confruntat, fiecare.
Un criteriu important al acestui proces ar putea fi acela ca, urmeaza ca inima noua sa joace, cu adevarat, rolul de baza in evaluarea si construirea experientelor noastre de viata, de acum inainte.
Cei care au realizat deja, aceasta etapa de acceptarea a rolului inimii in derularea vietii, probabil ca in aceasta perioada (de retrogradare a planetei Venus) au primit acele confirmari pe care le asteptau, probabil ca s-au centrat si mai bine in noul lor sistem de lucru cu energiile.

In continuare, Luna Noua in semnul Varsatorului la gradul 11, (30 ianuarie, ora 23:38) deschide noua cale a noului cu adevarat nou. Aparent alambicata aceasta expresie dar, cu curaj si cu incredere, daca se poate si cu entuziasm, gasim un sens pe care sa-l aplicam in planurile noastre.

Poate ar fi potrivit sa observam cum folosim informatia, cum percepem, primim, prelucram si transmitem inormatia. Devine din ce in ce mai important sa descifram valoarea si puterea informatiei si, sa constientizam adevarata valoare a gandului si cuvantului, ale noastre si ale celorlalti.
Procesele mentale se nasc din mintea noastra, dar valoarea lor precum si impactul produs se naste din inima, din noua inima pe care incepem sa  o folosim – suna ciudat dar ar fi interesant sa intelegem ca de fapt noi folosim si inima si toate celelalte instrumente pe care ni le pune la dispozitie corpul si intregul ce suntem.

Planeta Mercur intra in semnul Pestilor imediat dupa faza de Luna Noua si apoi in miscare retrograda pe 6 februarie, traversand din nou, aproape jumatate din semnul Varsatorului, realizandu-se astfel sincronicitatea necesara momentului – reorientarea mintii catre sursa de iubire si apoi, reorganizarea functionalitatii in cadrul noilor “reguli” de colaborare cu noua inima.

Facem schimbarea potrivita momentului.
Pentru aceasta este important sa nu mai gandim “prea mult” aceasta schimbare si sa o alegem. Sa o simtim cumva, sa ne bucuram ca suntem in curs de schimbare, pe drumul catre rezultat – in loc sa estimam drumul greu si durata (aparent) prea lunga de timp pana acolo.

In noile conditii de colaborare minte – inima noua (renascuta, reorganizata) negativitatea poate fi mai usor recunoscuta si eliberata. Noua cale care se deschide nu lasa loc pentru starile noastre negative si, avem cunoastrea precum si instrumentele pentru a le transforma.
In masura in care reusim asta ne bucuram de noile deschideri.
Altfel, muncim din greu la transformare – ceea ce ar putea insemna reluarea experientelor care sa ne ajute sa observam negativitatea, precum si a experienteleor care sa ne ajute sa alegem transformarea ei. Stam pe loc, altfel spus, dar stam pe loc adancind ranile in loc sa le vindecam.

Noul inceput ne ofera calea si posibilitatile unui nou mod de a munci cu noi si impreuna cu ceilalti, folosind cunoasterea la care am ajuns, fiecare, dar impartasind-o cu cei care vin catre noi.
In acest sens, ne regrupam prin rezonanta, in functie de alegerile pe care le facem cu privire la ce dorim sa construim in continuare. Dar primul pas il reprezinta alegerea.
Prin urmare alegeti  directiile importante pentru voi si prioritizati scopurile, pentru a intampina Luna Noua cu intentii clare, care sa va bucure doar pentru ca le-ati ales.
De fapt, aceasta bucurie reprezinta impulsul care produce impactul de crestere asupra potentialului.

Intram in faza de crestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: