Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 23 ianuarie 2014

Ganduri despre “reconstructie”
O intrebare pe “Luna contra cuadratura” :)   
O intrebare exprimata sub influenta Lunii in opozitie cu Uranus si in cuadratura cu Pluton :

… “o intrebare sub care se deghizeaza o indoiala: sigur Pluto asta si reconstruieste?... ca daca de-abia darama... mi se duce frumusete de tinerete :) “ …

Si eu ma uit la tranzitul acestei planete pe harta mea natala, cu gandul ca va schimba zona de lucru … cine stie cand … candva, peste mult timp, nici nu mai calculez macar :)

Sa ne reamintim ca … nu planeta construieste sau demoleaza, nici macar influenta ei energetica nu face asta ... noi construim. Si tot noi demolam.

Influentele energetice doar ofera cadul potrivit pentru diferite tipuri de experiente.
Noi folosim aceste influente constient sau interactionam cu ele inconstient, rezultatul fiind ceea ce traim.


Unele constructii se darama, daca intre timp "locul" a devenit potrivit pentru altceva.
Unele dintre ele nici nu ar fi fost potrivit sa fie construite si cad atunci cand noi am inteles asta si, cand suntem pregatiti sa construim altceva, sau altfel.

Prin urmare, zona tranzitata de Pluton este intr-o reconstructie pe termen lung, pentru ca tranzitul sau este lent, dar intre timp noi construim, … nu avem restrictie de a construi ci doar pentru cum construim.
In masura in care alegem sa construim, constructia incepe si, continua, in functie de cum noi actionam in sensul cresterii. Atunci cand ne autosabotam prin alegerile facute si prin planul de lucru, primim semnale de stopare a procesului - pe care noi oamenii le consideram "blocaje", "ghinioane", "agresiunea" altora, .... si cum va mai vine si va mai ganditi voi.
Deci, spor la construit :)

Discutie de pe Forumul Grupului Astro Mercur, la care vin acum cu o completare :


La cum arata “cerul inconjurator” , este posibil sa percepem experientele noastre ca fiind foarte intense si transante. Avem nevoie sa ne reactivam curajul, puterea si increderea, in sensul de a le folosi, pentru ca oricum le avem pe stoc, le avem in dotarea care este intotdeauna 100% completa si functionala.

Poate ca ar fi potrivit sa-l percepem pe Pluton si de pe urmatorul nivel de analiza, de unde ne uitam la cum folosim instrumentele pentru a invata lectia si astfel, pentru a schimba situatia si prin urmare, realitatea.

Pluton este octava superioara a lui Marte, astfel ca poate reprezenta VOINTA unui nivel superior – pentru noi poate fi vointa divina.
Depinde cum intelege fiecare acest “concept”.
O varianta – la care m-am oprit si eu deocamdata – ar fi ca acest concept poate fi inteles ca fiind programul optim de viata al fiecarui moment, asa cum este el construit in planul energetic (divin), de sufletul nostru impreuna cu intreaga echipa a ghizilor responsabili, participanti la procesul nostru de evolutie.
Si daca acolo “sus” s-a stabilit ca eu fac fata situatiilor cu care ma confrunt, inseamna ca asa este.

Astfel, orice situatie cu care ne intalnim este construita pentru a testa capacitatea noastra de a o depasi, in mod particular, si se raporteaza la parametrii personali. Prin urmare la acesti parametri ar fi sanatos sa ne raportam si noi, atunci cand traim experienta  – si nu la prejudecatile si conditionarile exterioare noua.

Daca vedem lucrurile astfel, atunci intelegem ca totul este o “proba” prin care trecem exersand increderea in “sine”, eu fiind suma tuturor aspectelor fizice si energetice care ma alcatuiesc, deci inclusiv samanta divina.

In aceasta “intelegere” a lucrurilor, orice demers lumesc prin care cerem ajutorul – ritual, rugaciune sau orice altceva – este necesar pentru mintea si emotiile noastre, care sunt aspecte umane si care stiu sa caute un ajutor extern. Atunci cand cerem si folosim orice forma de ajutor exterior, poate ar fi potrivit sa fim constienti si de ajutorul care vine din interior.

Si este foarte sanatos sa avem aceasta constienta atunci cand alegem un punct de sprijin exterior, sa stim ca reprezinta ajutorul pentru omul care suntem si ca, “fiinta” noastra intreaga este in siguranta in Lumina – iar aceasta siguranta o percepem pe masura ce ne conectam la natura, (univers, planul energetic).

Toata explicatia aceasta poate fi un punct de sprijin pentru mintea noastra si pentru acele aspecte ale noastre care au inca nevoie de logica aceasta, asa cum ne-am obisnuit noi cu ea.

Dupa ce integram “logica”, este important sa ne eliberam mental din limitele ei si sa ne plasam in zona aceea de siguranta din Lumina.
Redevenim constienti de curajul, puterea si increderea (convingerea) noastra.
Stim ca suntem ajutati si stim ca, depasim orice situatie care vine catre noi, in varianta care se dovedeste a fi cea mai buna, pana la urma.
Dar asta intelegem abia la sfarsit.
La inceput este doar curajul, puterea si increderea.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor maxim !

Niciun comentariu: