Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 10 februarie 2014

Ce facem astazi ? 10-15 februarie 2014Traversam o perioada de reorganizare mentala, iar in aceste zile ajungem chiar in ochiul vartejului care, ne poate scoate din cea mai adanca scufundare interioara catre lume, plasandu-ne in plina  interactiune si comunicare.

Este important sa observam ce lasam sa patrunda in rulajul nostru mental, pentr ca, in continuare se produce o amplificare a "raspandirii gandului".
Astfel, ceea ce "bodoganim" mental, fara sa dam atentie, poate deveni in zilele urmatoare, un zgomot de fond foarte puternic.

In cursul acestei saptamani lucram inca la dezvoltarea ideilor conturate la Luna Noua din semnul Varsatorului,  - lucram mental, facem un efort de intelegere si de acceptare a schimbarilor potrivite, pentru a ajunge la rezultatul cel mai bun posibil, acum.

Daca vom folosi acest interval si vom realiza deschiderea mentala necesara, vom valorifica mult mai bine si mai usor, intervalul de retrogradare al planetei Marte (incepand cu luna martie) si, vom depasi intr-un mai bun echilibru provocarile pe care le pregateste contextul astral pentru perioada sarbatorilor de Paste.  

Este important sa acceptam acum, cu curaj, sa facem alegeri care sa ne ajute sa ne miscam. Orice pas facut pe loc ne arata ca nu am inteles tot, sau ca nu am acceptat cu inima deschisa, indrumarea, ca asteptam inca confirmari. Acestea insa vor fi vizibile abia dupa ce noi vom alege varianta de lucru.

Si daca n-o sa ne placa confirmarile, putem alege din nou.
Importanta este implicarea – suntem din nou intr-un punct in care, oricate ajutoare am avea, ele doar sprijina intentia si alegerea nostra. Pana cand nu declaram planului energetic ce vrem de fapt, cu tot curajul si cu toata convingerea, totul este in asteptare sau, se misca fara o directie definita care sa fie in concordanta cu scopul nostru.

Ar fi potrivit sa reconsideram motivatia actiunii noastre, sa o privim din mai multe unghiuri si sa ne asiguram ca nu fortam pe nimeni si nimic.


   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: