Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 24 februarie 2014

Ce facem astazi ? 24-28 februarie 2014




Incepem ultima saptamana de iarna sub influenta unui aspect astral ce ar putea fi deschizator de drumuri - interactiunea Pluton (Capricorn)-Chiron (Pesti) printr-un sextil care  lucreaza asupra noastra intreg anul acesta, in etape diferite de intensitate. Ambele vor avea peste an o perioada de miscare retrograda si se vor reintalni in acelasi aspect de sextil in ultimele zile ale anului, in miscare directa.
Este vorba despre corpuri care au miscari de revolutie in jurul Soarelui de lunga durata, astfel ca, aspectele pe care le construiesc se manifesta in intervale mari de timp.

Acum insa ne intalnim cu un moment de intensitate maxima a acestei colaborari astrale, care ne ajuta sa ne reorientam interior, sa ne repozitionam centrul de greutate. Este posibil sa lucram la acest subiect al evolutiei nostre intreg anul si, sa realizam o actualizare a reperelor, din nou, la sfarsitul anului.

Este interesant cum se potrivesc aceste instrumente energetice ale “lucrului cu sine”,  intr-o succesiune care apare ca fiind optima pana si mintii noastre care se raporteaza la logica planului fizic.

Intreaga luna februarie am fost sub influenta planetei Jupiter, aflata in mers aparent retrograd, care a realizat opozitia cu Pluton pe 31 ianuarie si acum construieste cuadratura cu Uranus chiar in perioada de stationare la reluarea mersului direct. Aceasta interactiune intre influenta energetica jupiteriana cu influenta cuadraturii generatoare de schimbare, ar fi fost potrivit sa ne deschida si mai mult mintea.
Am primit o portie de intelepciune in aceasta luna, pe care am avut ocazia sa o preluam cu Mercur retrograd si care, ne ofera acum la finalul exercitiului interior, ca premiu, un semn de incurajare, de confirmare a efortului precum si a directiei pe care l-am facut. Daca l-am facut.
Daca nu l-am facut inca, putem recupera acum pe finalul ciclului lunar.

Luna Noua in semnul Pestilor de pe 1 martie, este incadrata de Chiron si Neptun, construind conjunctii cu ambele dar si sextil cu Pluton.
Putem sa intelegem modul in care reusim sa depasim o bariera, despre care credeam noi ca ne tine in loc si gasim curajul de care avem nevoie ca sa facem asta.
La Luna Noua incepem o calatorie spirituala, catre un inteles nou al spiritualitatii, mai pragmatic, functional si aplicabil in mod obisnuit, in viata cotidiana. Deschidem o etapa de cercetare colectiva, prin cooperare, in care vom intelege importanta efortului propriu pentru reusita colectiva.

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: