Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 14 aprilie 2014

Ce facem astazi ? 14-20 aprilie

Incepem “saptamana mare” cu prima Luna Plina a noului ciclu anual, care a inceput la echinoctiul de primavara (20 martie). Faza de luna Plina se formeaa marti 15 aprilie la ora 10:42 cu Luna in semnul Balantei la gradul 26.

Am incercat sa descifram schema energetica a perioadei precum si modul in care o putem folosi in Ce facem cu crucea cosmica ?  Daca intelegem  mecanismul influentelor energetice, atunci procesul constientizarilor noastre ar putea deveni foarte eficace, pentru ca planeta Pluton isi incepe miscarea aparent retrograda si ne orienteaza, la nivel personal, catre o transformare profunda a spiritului sau, catre finalizarea unui astfel de proces, aferent unei etape de evolutie, pentru cei care lucreaza constient la acest scop – transformarea proprie.

Planeta Pluton intra in mers aparent retrograd tot pe 15 aprilie si tranziteaza astfel semnul Capricornului pana pe 22 septembrie, intre gradele 13,35 – 11,00.
Planeta Pluton se afla la cea mai mare distanta de Soare si are din acest motiv cel mai lung ciclu planetar, generand astfel etape de evolutie mai lungi si foarte profunde.

Pluton tranziteaza semnul Capricornului, inca din anul 2008, iar influenta sa energetica ne ajuta, la nivel personal, sa ne transformam si sa ne reconstruim personalitatea, in sensul asumarii propriei puteri interioare precum si a responsabilitatii folosirii acestei puteri, in relatia cu noi insine dar si cu societatea.

In perioada sa de retrogradare, Pluton ne va ajuta sa facem noi ajustari asupra modului in care ne percepem propriile capacitati precum si asupra modului in care le folosim (valorificam) in viata noastra, in construirea experientelor de viata. Este important sa ne stabilizam pe directia pe care o simtim  ca fiind potrivita pentru noi si, in continuare, sa ne manifestam complet si total, sa ne punem in valoare.

Aceasta este o cerinta pe termen lung, la care ar fi potrivit sa raportam orice alta influenta energetica.
Prin urmare, filtrul prin care percepem contextul astral, va trebui sa adapteze toate tipurile de energie cu care interactionam la acest scop fundamental. Iar pentru fiecare dintre noi, situatiile cu care ne vom intalni se vor derula in acel domeniu de viata pe care se suprapune acest tranzit in harta natala (intre gradele 13,35 si 11,00 in semnul Capricornului).
In continuare, in acest domeniu de viata care gazduieste acest mic segment al semnului Capricorn, ar putea urma un timp al depasirii limitelor, pe care il depasim prin focalizarea atentiei pe propria transformare.
Altfel spus, intram intr-un interval de timp in care situatiile cu care ne intalnim ne vor alinia la programul optim de viata.

Mesajul transmis de Luna Plina devine si mai important, pe fondul inceperii mersului aparent retrograd al planetei Pluton, planeta care desemneaza prin impactul sau inchiderea si deschiderea fazelor de evolutie.
Pare important sa devenim din ce in ce mai constienti de modul in care interactionam intre noi, pornind totusi de la adevarul propriu si de la scopul pe care l-am ales pentru a-l materializa.

Interactiunea colectiva se construieste continuu, nu vom ajunge la un rezultat definitiv valabil, vreodata.
Astfel ca subiectul si lectiile aferente sunt reluate, intr-o logica a procesului nostru de evolutie care, ne cere sa adaptam, ciclic, perceptia si intelesurile.
Si acum pare a fi un moment potrivit pentru acest tip de experienta.
Poate fi un moment de final de ragaz, ragazul fiind intervalul de timp in care am avut mai multe ocazii sa demonstram ca am invatat si am acceptat schimbarile in modul de a ne construi si dezvolta relatiile cu ceilalti. Cei care nu s-au straduit prea mult pana acum (constient sau nu) este posibil sa fie surprinsi de modul in care se deruleaza experientele.

  Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana marti 15 aprilie cand se formeaza faza de Luna Plina, cu Luna la gradul 26 in semnul Balantei si eclipsa totala de Luna, dupa care intram in faza de descrestere.
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, mai ales acum,  folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: