Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 22 aprilie 2014

Cerul sarbatorilor de Paste





Ne-am intalnit cu primul moment “perfect”, din acest an, al interactiunii dintre planetele Uranus – Pluton (despre cuadratura Uranus-Pluton).
In urmatoarele doua zile cerul potriveste mult mediatizata cruce cosmica pe semne cardinale (Ce facem cu crucea cosmica).

La atelierul de astrologie pe care l-am sustinut miercuri 16 aprilie, a revenit in discutie de mai multe ori faptul ca exista si simtitm cu totii o senzatie de “nemiscare”, de “neintamplare” a nimic, sau ca lucrurile par a se misca relativ “greu”, nedefinit.

Poate fi vorba despre faptul ca planeta Marte, parte activa in configuratia crucii cosmice, tranziteaza semnul Balantei, in mers apararent retrograd, ceea ce, avand in vedere fondul general astral, poate genera aceasta miscare aparent nedefinita, care ne solicita tocmai prin efortul de a alege si de a ne focaliza pe alegerea facuta.

In acelasi timp, aceasta stare ne poate fi de mare folos totusi – ne ofera posibilitatea de a avea ragazul sa vedem lucrurile in desfasurare.
Este posibil ca dupa urmatoarea  Luna Noua, din semnul Taurului, sa vedem mai multa actiune.
Dar, intre timp este important sa ne pastram atentia asupra intentiilor noastre deoarece acestea genereaza formele de materializare a energiei. Iar procesul de materializare poate fi bruiat de frica si indoiala, precum si de judecata.
Cand apare intrebarea “cand?”, sau “cum?”, sau “oare, chiar se poate?” si variatiuni pe aceleasi teme, ceea ce facem de fapt este sa judecam “potentialul” si, sa ezitam sa folosim indrumarea interioara.
Dar, daca alegem sa folosim indrumarea fara rezerve, organizam de fapt energia potentialului.
Si acest lucru ne sporeste forta creatoare.
Iar acest proces se deruleaza continuu.
Noi nu vedem intotdeauna insiruirea pasilor de urmat, in logica fluxului sincronicitatilor.
Dar, ordinea optima se desfasoara in fata noastra, pe masura ce noi alegem sa facem cate un pas, detasandu-ne de toti ceilalti pasi.
Daca acceptam acest mod de analiza, pare a fi potrivit sa ne implicam in fiecare pas, cu toata convingerea ca ar putea fi ultimul sau ca dupa acesta urmeaza ultimul si, finalizam actiunea, inchidem experienta. Chiar daca intelegem apoi, ca urmatorul pas care ni se dezvaluie, nu este ultimul, este important sa intelegem si sa acceptam ca este cel mai potrivit si, ca vom genera exact rezultatul de care avem nevoie pentru a continua.

In aceste zile, rezultatele noastre ne-ar putea arata potrivirea sau nepotrivirea noastra in acest flux al sincronicitatilor.

 Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
  in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, mai ales acum,  folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: