Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 7 aprilie 2014

Ce facem astazi ? 7-13 aprilie






 Cand presiunea care apasa pe mintea, inima si umerii nostri devine din ce in ce mai mare, este posibil sa ajungem in starea in care ne luptam cu realitatea care exercita presiunea.
Undeva pe acest traseu exista un punct in care “acceptarea” situatiei cu care ne luptam determina cursuri diferite de evolutie a experientei.

Am constatat ca foarte multi oameni inteleg in mod eronat sensul acceptarii unei situatii cu care se confrunta.
A accepta o situatie nu inseamna ca renunt la a o schimba.
Accept faptul ca sunt acolo. Accept ca mi s-a “intamplat”  tocmai mie sa ajung intr-un anumit context care, la prima vedere pare foarte limitativ.
In acel moment (al acceptarii) am de ales daca imi hranesc in continuare orgoliul din revolta mea impotriva contextului, din judecarea situatiei si a celor implicati, din autovictimizare.
Pot accepta faptul ca “tocmai eu” am ajuns acolo si, din acel moment incep sa vad mai limpede variantele de mers mai departe.

Este important sa observ unde pun accentul : pe mine sau pe situatie ?
Probabil ca v-ati intalnit cu astfel de experiente si, cei mai multi dintre noi le traim in aceste zile, cu derulare accelerata in continuare pana la sarbatorile de Paste. Probabil ati fost in situatii in care v-ati intrebat : “Cum sa accept asa ceva ?” … Ce pare imposibil aici ? Ceva-ul de acceptat ? sau faptul ca “eu” sa accept acel “ceva”?

Va propun sa analizati nuanta “eu”-ului :)
Acolo poate fi descoperit secretul acceptarii.

Cand presiunea care apasa pe mintea, inima si umerii nostri devine din ce in ce mai mare, este posibil sa reactionam nepotrivit. Dar un astfel de moment reprezinta si o ocazie pentru un exercitiu de transformare.
Poate fi “normal” sa reactionam oricum, pentru ca suntem oameni, aflati in proces de invatare, dar, devine important modul in care observ reactia si o transform.

Apare momentul in care aleg intre a hrani orgoliul prin judecata sau a hrani sufletul prin intelegere si transformare. In functie de cum folosesc acest moment determin curgerea evenimentelor, in continuare.

Este posibil ca acesta sa fie fondul pe care se deruleaza experientele noastre de viata in perioada urmatoare. La scara mai mica sau mai mare, fiecare vom intalni ocaziile potrivite pentru a transforma modul in care abordam problemele de rezolvat.
Evolutia spirituala, cresterea, “ascensiunea” … si orice alt cuvant sau concept alegem sa folosim pentru scopul vietii noastre, nu presupune eliminarea problemelor de rezolvat ci, schimbarea modului de abordare a acestora.
Avem acum ocazia de a experimenta aceasta transformare a “abordarii”.
Acceptand “acceptarea” unei situatii vom descoperi ca putem schimba mult mai usor abordarea, parcurgand etapele experientei pur si simplu altfel, intr-un mod diferit de cel pe care ni-l oferea “neacceptarea”.
Nu vom evita confruntarea, dar vom evita varianta de consum maxim al resurselor.

Procesul de schimbare a gandirii se deruleaza in mod continuu.
Urmeaza acum un timp potrivit pentru un test rapid, un test prin care ne vom arata sau nu, disponibilitatea de a accepta si alte orizonturi, chiar daca nu le vedem inca.

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
    in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii.
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: