Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 27 mai 2014

Ce facem astazi ? 26-31 mai 2014
Punct si … de la alt capat, in continuare, prin relansare :)
Din nou Luna Noua, de data aceasta la gradul 8 in semnul Gemenilor, in seara zilei de 28 mai.
Final si inceput de ciclu Lunar, dar intr-un “timp” deosebit de potrivit pentru o eliberare constienta, de sub constrangeri apasatoare si neproductive.
Apoi, dupa Luna Noua, ne vom putea relansa, cu impact maxim, intentiile libere de orice judecata, proprie (interioara) sau a altora (exterioara).

Asa cum, in copilarie dadeam deoparte hainele care ramaneau mici atunci cand cresteam, la fel ar fi potrivit sa stabilim acum care programe si care relatii ne tin pe loc in procesul de crestere si, sa ne desprindem din si de ele.

Dar vorbim de o desprindere reala, materializata, nu la nivel filozofic, in termeni de “mai vedem noi”.
Este important sa alegem sa ne desprindem si … sa stabilim ca ne desprindem.
Este un timp potrivit sa facem asta.
Rezultatul va fi ca ne vom implica cu toata energia in ceea ce am ales acum sa facem.

Ce inseamna desprinderea  aceasta ?
Cum stim ca ne-am desprins ?
Un indiciu ca ne-am desprins dintr-o conexiune depasita din punct de vedere al potentialului evolutiv, ar putea fi disparitia indoielii, a neincrederii, iar prin compensare vom simti o crestere a increderii in fortele proprii.
Cu cat pastram in mintea noastra mai multe semne de intrebare, mai mult timp, cu atat mai mult derutam fluxul de energie care, nu stie in ce forma sa se coaguleze. Nu inseamna ca renuntam la semnele de intrebare sau, ca le evitam.  Dar, alegem si mergem mai departe, apoi alegem din nou, sau reformulam alegerea si iar mergem mai departe. Un semn de intrebare care ne consuma puterea interioara se cere rezolvat printr-o alegere, fara sa mai batem pasul pe loc.

De asemenea, un alt indiciu al desprinderii ar putea fi ca devenim mai prezenti in ceea ce facem si mai constienti de ceea ce facem. Exersand prezenta constienta ne antrenam de fapt pentru a putea folosi toate resursele pe care le avem la dispozitie, in orice moment.

Ar fi potrivit sa facem acest exercitiu, permanent, o vreme, pana ne obisnuim sa ne focalizam atentia si puterea gandului in momentul prezent – acesta este un lucru important in procesul de materializare.
Este important sa ramanem constienti de adevarata motivatie precum si de adevarata intentie care stau la baza experientelor noastre de viata. Putem reveni asupra lor in anumite momente si le putem reconfirma sau reconfigura.

Este o perioada potrivita sa scapam de greutatile care au devenit inutile si sa ne relansam catre viitor. Dar este important sa descifram prezentul si, sa alegem sa ne implicam in prezentul in care am ajuns.

 Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
 in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de descrestere a Lunii pana miercuri 28 mai, cand avem faza de Luna Noua in semnul Gemenilor. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, mai ales acum,  folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: