Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 6 mai 2014

Ce facem astazi ? 5-11 mai 2014







Dupa inlantuirea de evenimente astrologice ale lunii aprilie, in luna mai continuam procesul de “calire” interioara. In functie de cum abordam acest proces ne putem bucura sau nu, de rezultatul la care vom ajunge, precum si de drumul parcurs pana la acel rezultat. Acest proces se deruleaza de fapt in mod continuu dar unele etape sunt mai dure decat altele. Sunt perioadele in care trecem de la observarea experientelor si de la negocierea conditiilor de desfasurare a acestora, la transformarea efectiva a celui ce suntem.

O astfel de perioada am treversat in aprilie si continuam in luna mai dar, schimbam nuantele manifestarilor, nuante redefinite de Luna Noua in semnul Taurului si de influentele planetei Venus.
Daca experientele de pana acum ne-au solicitat pana la dezmembrare emotionala, acum se creeaza conditiile in care ne regrupam in noi, prin recunoasterea puterii personale si prin intarirea increderii in aceasta.

Dar pentru a reusi asta in cel mai usor si frumos mod cu putinta, ar fi potrivit sa folosim ingredientul de baza al acestor manifestari - iubirea, care, pentru cine accepta organizarea energetica a lumii si a vietii noastre, stim ca este ingredientul de baza al tuturor experientelor noastre.

Nu vorbim aici despre iubire, la modul general sau filozofic.
Abordam iubirea ca pe un instrument – cel mai important instrument pe care il avem la dispozitie.
Pentru a  reusi sa folositi iubirea ca pe un instrument, uitati-va la cum ati trait  experientele voastre de viata, atunci cand erati constienti de faptul ca iubiti. Nu cumva erati mai “puternici”? mai increzatori ? mai convinsi ca sunteti in stare sa faceti “orice” efort?
Iubirea creste increderea precum si puterea personala.
Si devine din ce in ce mai important sa ne crestem increderea, in noi, in drumul ales, in binele nostru.
Ar fi potrivit  sa manifestam aceasta incredere.
Cum facem asta ? – exprimandu-ne (alegand, actionand) din aceasta pozitie, din starea in care ne recunoastem si folosim cu incredere puterea.

Nu este vorba doar de relatiile sentimentale.
Este vorba despre iubirea din orice tip de interactiune.
Nu o simtim la fel si nu o manifestam la fel, dar functioneaza si produce efecte.
Putem constata ce efecte producem, in functie de cum constientizam ca simtim, ce simtim si, in functie de cum exprimam ceea ce simtim.

Pana la Luna Plina se pregatesc conditiile unor astfel de experiente, in care sa ne vedem puternici si increzatori, constienti de valoarea instrumentului “iubire”.
Planeta Venus construieste conjunctia cu Uranus si intra astfel in schema energetica a crucii cosmice despre care am tot vorbit de la inceputul anului. Noi interactionam cu aceste influente astrale si ne reamintim ce inseamna si cum folosim iubirea.

Cum am facut asta pana acum ? – urmeaza sa intelegem, daca nu am inteles inca. Si daca zicem noi ca am inteles, o sa intelegem si mai bine.
Cum o vom face in continuare ? – urmeaza sa alegem, daca nu am ales inca. Si daca zicem ca am ales, vom confirma alegerile sau le vom reorienta.

In masura in care facem acum un efort, vom traversa mai usor saptamana urmatoare, saptamana Lunii Pline.

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii urmatoare, 
in articolul preluat de Revista Avantaje.

Suntem in faza de crestere a Lunii pana miercuri 14 mai, cand avem faza de Luna Plina in semnul Scorpionului. 
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, mai ales acum,  folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: