Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 18 iulie 2014

Raspuns : Dana, 18 iulie 2014 – despre relatii sentimentale.Planul relational ar putea fi foarte important pentru tine, pentru ca cele mai importante lectii de viata le derulezi prin planul relatiilor de cuplu, si/sau parteneriale, sub diferite aspecte.
Este posibil sa simti o nevoie interioara de a construi o familie, care te poate orienta, inconstient, in derularea experientelor tale de viata.

Anul acesta este foarte important pentru a intelege lectia de viata privind parteneriatul, pentru a lucra asupra atitudinii tale in asocieri si in relatia de cuplu. Este posibil ca o lectie importanta sa se fi derulat chiar in luna iunie.

In continuare viata ta sentimentala este sustinuta pana la jumatatea lunii septembrie.
Daca nu ai dezvoltat deja o relatie, sau daca nu ai armonizat-o pe cea existenta, este posibil sa faci acest lucru in aceasta perioada, eventual sa cunosti un nou partener. Luna august aduce un sprijin suplimentar.
Intre timp, un moment important poate fi chiar in aceste zile, in care cumva esti atrasa in situatii in care te ajuta sa –ti  asezi pe drumul optim  relatia in care esti angajata, sau sa descoperi directia catre partenerul potrivit, daca acesta nu este inca in preajma ta. Daca nu se intampla nimic in plan sentimental, atunci este posibil sa stabilesti contacte importante pentru tine, cu parteneri importanti pentru activitatea ta. Sau se pot dezvolta ambele variante.

Un moment important, ar putea fi ziua de 27 iulie (si in preajma), cand poti folosi cu succes o oportunitate, in acest domeniu, al relatiilor de parteneriat, inclusiv de cuplu.
In continuare, in luna septembrie se pot intampla lucruri frumoase si poti construi relatii importante si benefice pentru tine, inclusiv relatia de cuplu. Va fi o luna importanta pentru modul in care interactionezi tu cu ceilalti si, ar fi potrivit sa faci eforturi pentru a face o schimbare constructiva in atitudinea ta, in felul in care percepi lumea si oamenii din jurul tau, inclusiv partenerul (sau un posibil partener, conceptul de parteneriat) de cuplu.

Astept vesti bune :)

Niciun comentariu: