Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 7 iulie 2014

Ce facem astazi ? 7-11 iulie 2014





Suntem in a doua saptamana a ciclului Lunar curent, care a inceput cu Luna Noua in semnul Racului, de pe 27 iunie. Urmeaza faza de Luna Plina pe 12 iulie, cu Luna la gradul 20 in semnul Capricornului.

Chiar daca suntem in miezul verii si este vremea vacantei, influentele astrale nu ne ofera o “pauza de evolutie” si ne atrag in exercitii de dezvoltare personala.

Dupa ce a construit opozitia cu Pluton, saptamana trecuta, acum Soarele construieste cuadratura cu Uranus, care se pregateste sa intre (pana la sfarsitul lunii) in miscare aparent retrograda.
In acelasi timp Soarele construieste trigon cu Saturn care se pregateste sa-si reia mersul direct si, trigon cu Chiron, aflat in miscare retrograda.

Daca alegem sa participam la lectii, putem realiza transformari importante in structura interioara prin corectare, imbunatatire, up-gradare. Rezultatul ar putea fi ridicarea la un nivel superior de intelegere a realitatii.

Fotografia ar vrea sa va arate un Soare cald, linistit, impacat, la apus, cu intelepciunea zilei asezata la locul ei, asa cum poate ca ar fi potrivit sa fie  omul care gazduieste spiritul nostru.

Pana acum am muncit pentru realizarea schimbarilor, fiecare in ritmul sau si intr-o succesiune a fazelor, optima vietii noastre, a fiecaruia.
Acum ar fi potrivit sa lucram cu mintea si cu inima noastra pentru a realiza transformarea personala.
Transformarea ne va conduce catre materializarea schimbarilor pe care am ales sa le facem in realitatea noastra si pentru care am depus efort.

Aceasta transformare personala presupune iesirea de sub influentele exterioare, dar nu prin respingere, opozitie sau lupta ci, prin intelegerea mecanismelor prin care functioneaza aceste influente.
Cum ?
Fiind constienti de prezentul in care ne implicam.
Fiind prezenti in propria experienta de viata, raportandu-ne la dorinta noastra si la scopul nostru.
Astfel, perceptia noastra va fi mereu “treaza”.
Iar perceptia treaza poate deveni si libera de orice tip de constrangere exterioara – de asteptarile celorlalti si de sistemul de prejudecati.

Chiar daca pare ca suna “filozofic”, fiecare dintre noi poate personaliza, practic, acest indemn, in propriile experiente de viata, de la cele mai simple si obisnuite pana la cele mai complicate.
Este important sa intelegem ce inseamna responsabilitatea fata de sine si sa o exersam, in fiecare alegere, … in fiecare zi, in fiecare interactiune.

Este un timp potrivit sa ne gandim la aceste lucuri si sa le si urmarim in functiune, in viata noastra. Cumva mai pretentios spus, realizam o extindere a constiintei, dar este timpul sa trecem de la idee la aplicabilitatea ei practica.

Pana la Luna Plina, ar fi potrivit sa ne lamurim care este atitudinea noastra fata de schimbarile care se produc in viata noastra si in ce masura participam sau nu, la realizarea lor.
De asemenea, ar fi potrivit sa ne lamurim daca suntem disponibili sa actionam, sa facem CEVA, pentru realizarea transformarii personale – daca acceptam ideea de a ne transforma, constructiv, daca vrem si daca alegem sa facem un efort in acest sens, chiar acum, astazi, la noapte, maine, nu “mai vedem noi daca si cand anume”.
Cu putin curaj si cu foarte multa sinceritate, in cateva minute putem face o astfel de autoanaliza.
Ne pregatim pentru perioada urmatoare, cand influentele astrale ne solicita dar ne si sprijina sa actionam – daca alegem actiunea.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale)

Niciun comentariu: