Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 24 iulie 2015

Atelierul de astrologie Astro Mercur
 Va invitam la un nou Atelier de astrologie Astro Mercur.
Vorbim de vreo trei ani despre adaptarea la “spiritualitatea practica”, despre aplicarea (folosirea) cunoasterii spirituale dobandite, intr-un mod practic, uzual, in viata de zi cu zi.

Traversam un timp care ar putea fi foarte potrivit pentru a face acest lucru, daca nu am facut-o inca. Si daca am incercat deja sau poate chiar ne-am facut un mod de viata din aplicarea legilor planurilor energetice in viata curenta, ar putea fi acum un timp potrivit pentru a ne stabiliza intr-o anumita practica, pe care sa fim disponibili sa o dezvoltam continuu.

Exista foarte multe carti, exista multe scoli si, exista multi indrumatori. Si este cumva normal sa fie asa pentru ca noi, oamenii, suntem multi si … suntem unici. Avem moduri diferite de perceptie si de intelegere. Astfel ca, fiecare are posibilitatea sa intalneasca teoria potrivita modului propriu de a gandi si de a intelege si, fiecare dintre noi are posibilitatea sa intalneasca omul care poate explica pe intelesul sau ceea ce are de aflat si de inteles.

Este foarte important ca atunci cand intalnim calea, teoria si omul care sa ne indrume cum folosim teoria pe cale, sa nu judecam celelalte teorii si nici pe cei care le considera a fi adevarul lor.
Pentru fiecare dintre noi, astazi este important adevarul nostru. Si este important sa avem disponibilitatea de a ne adapta la noi adevaruri pe care le descoperim pe calea noastra, chiar de maine.

Cei care ma cunosc deja stiu ca eu indemn pe oricine catre a experimenta teoria. Este foarte bine sa citim, sa invatam, sa cunoastem.
Este important insa sa si experimentam.
Astfel stabilim ce este valabil (adevarat) pentru noi si, ceea ce experimentam devine intelepciune.
Restul ramane doar informatie.

Ma intalnesc din ce in ce mai des cu oameni care au ajuns la un anumit nivel de deschidere catre planurile energetice, care au perceptii pe care nu stiu cum sa le foloseasca sau, nu au curaj sa le foloseasca.
Cu cei cu care lucrez, individual sau in grup, trecem printr-un episod de “lucru energetic individual”, prin care, acestia incep sa interactioneze constient cu ceea ce “se intampla” in viata lor.

Oamenii fie au trecut prin mai multe forme de cunoastere si nu au curaj sa formuleze propriile concluzii, fie nu mai au rabdarea si timpul pentru a aborda o scoala, dar, vor sa lucreze constient cu / in experientele lor de viata. Prin urmare, ajungem mereu la episodul de initiere intr-un mod simplu de lucru, cu sine, cu realitatea proprie, ajungand la observarea constienta a experientelor si, la generarea constienta a unui rezultat.

Astfel am ajuns la acest format de atelier, care poate fi un prim pas catre intelegerea mecanismului functionarii si utilizarii informatiei astrologice :

Ghid practic de lucru energetic –pentru incepatori (si nu numai).

Discutam despre :

Interactiunea energetica.
Puterea gandului.
                Cand si cum o folosim ?
                Cand si cum o irosim ?
Atentia – instrumentul cheie in interactiunea energetica.
Focalizarea.
Indrumarea.
                Cum o cerem ?
                Cum o primim ?
                Cum o folosim ?
Intuitia.
                Mecanism (proces) si instrument.
                Forme de manifestare.
Exercitii si exemple practice de lucru.
… si ce mai primim ca indrumare la locul faptei  :)  … ca de obicei.


Miercuri 29 iulie 2015, de la ora 17:30, la Maya Concept. La Ceainarit.Cei care doresc sa participe la acest Atelier Astro Mercur sunt invitati sa transmita data, ora si locul nasterii printr-un mesaj la adresa contact@astromercur.ro pentru a primi in cadrul Atelierului o scurta informare personalizata cu privire la manifestarea si dezvoltarea intuitiei.Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: