Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 6 iulie 2015

Ce facem astazi ? 6-11 iulie 2015
 Este posibil ca in ultimul timp sa fi aparut in mintea noastra ganduri despre “mersul pe drum”, intrebari care au rostul de a ne reorienta sau de a ne aseza si mai bine pe directia potrivita fiecaruia, de mers inainte.

De cand a intrat planeta Pluton in semnul Capricornului (2008), in fiecare iarna, incepand cu timpul sarbatorilor (vremea solstitiului de iarna si a Craciunului) aceste preocupari revin in mintea si sufletul nostru si, ne ajuta sa ne (re)angajam pe calea noastra, printr-un proces de regenerare a scopului.
 Anul acesta momentul de maxima influenta a fost pe 4 ianuarie (conjunctia anuala Soare-Pluton nuantata de aspectele perioadei respective) .

Apoi, la jumatatea anului traversam influentele generate de opozitia Soare-Pluton, avnd ocazia sa facem efortul de a intelege rostul si sensul drumului, avand in vedere scopul  (re-gerenerat in iarna).

Zilele acestea putem folosi acest tip de influenta – aspectul exact de opozitie formandu-se astazi, 6 iulie.
Simtim aceste influente si lucram cu ele inca de saptamana trecuta si, putem face conexiuni cu experientele si alegerile facute la inceputul anului. Apoi la inceput de martie s-a format cuadratura Soare-Pluton cand, am putut observa cum am reusit sa ne angajam in transformarea necesara pentru evolutie.

Acum traim faza de opozitie care, ar fi potrivit sa fie mai usoara ca faza de cuadratura, dar care, ne cere sa urmam mesajul interior. Daca la momentul formarii cuadraturii ne-am luptat cu perceptiile, cu gandirea si simtirea, eventual am tras niste concluzii, acum este important sa ascultam si sa urmam indrumarea pe care o primim.

Poate fi acum, unul din acele momente de asezare in planul optim de viata, prin acceptare, prin efortul si disponibilitatea de a intelege si de a accepta binele propriu, dupa cum il simtim, mai mult decat dupa cum il gandim.
A avea un scop si un plan pentru atingerea scopului poate fi foarte bine.
Sunt insa momente in care, a avea incredere in fluxul vietii, fiind pregatiti sa renuntam la strategia noastra, poate fi foarte constructiv.

Este posibil sa fim asezati pe drumul optim, prin potrivire „pasnica”, daca acceptam planul de lucru sau, prin „conflict” daca nu ascultam indrumarea.
Traversand o astfel de influenta astrala luptandu-ne cu sensul de curgere al energiilor, putem genera conflicte interioare foarte intense ... poate fi vorba despre lupta dintre vointa omului si sensul de evolutie al sufletului.

Dar, influentele astrale aduc si testele precum si instrumentele optime pentru a depasi cu spor maxim testele :) … daca le folosim – impreuna, testele si instrumentele.
Suntem inspirati astazi, avand la dispozitie energia colaborarii Luna –Neptun si Luna-Chiron in semnul Pesti.
Depinde insa daca si cum primim si mai apoi, daca si cum folosim inspiratia.
Si in continuare, in zilele urmatoare avem ocazia sa exersam aplicabilitatea practica a indrumarii.
Putem observa cum functioneaza mecanismul primirii si folosirii in mod practic a ghidarii intuitive.
Este important sa alegem sa facem asta ca sa observam apoi constient construirea rezultatului.
Sa stim ca facem asta si sa ne bucuram de rezultat.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua, care se va forma joi 16 iulie, pe gradul 24 in semnul Racului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: