Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 10 noiembrie 2015

Ce facem astazi ? 11.11.2015.


 Suntem in saptamana fazei de Luna Noua in semnul Scorpionului – miercuri 11.11.2015, ora 19:47, gradul 19.
Aceasta faza de Luna Noua poate declansa un potential creator deosebit. Accesam o energie care potenteaza creativitatea intr-un mod pragmatic, utilizabil, cu care vom lucra in continuare, cu care vom construi in continuare. Este important sa o lasam sa se miste liber. Daca o blocam in intelegerea noastra, vom construi la fel ca pana acum si, noi vrem sa construim altfel.
Lasati reperele sa se reorganizeze.

Pana la Luna Noua avem spor sa mai lamurim chestiuni relationale, sa ne impacam, sa iertam, sa cerem iertare, sa intelegem, sa cerem intelegere ... si ce mai avem fiecare de facut.  Nu este acum ultima linie drepata de lucru la relatii, dar este o trecere intre etape de lucru.

Este posibil sa simtitm zilele acestea un imbold puternic de implicare, de actiune, de a misca lucrurile, de a trece dincolo de idee, de plan, de program. Se simte un indemn de angajare pe un drum, pe o directie.

Ar fi potrivit sa urmam indemnul si sa acceptam sarcina de indeplinit, la un nivel cat mai profund, (eu cu mine), pentru ca, dupa cum si cat acceptam programul rezulta modul in care ne asezam in schema de lucru cu programul respectiv.

Apoi pana saptamana urmatoare, se vor aseza ideile iar pana la conjunctia Soare-Mercur in Scorpion (17 noiembrie) vom avea un tablou al „lucrurilor de facut”. Acest moment al conjunctiei poate aduce claritate si mai mare precum si intentia de implicare (decizia potrivita).
Daca ne lasam purtati de emotii fara sa lucram cu ele transformandu-le, atunci este posibil ca potentialul Lunii Noi sa ne bulverseze, sa  ne preseze.
Acest potential curge si cauta sa se potriveasca in structurile noastre.

Fragment din materialul audio - Grup Astro Mercur :
Lupta interioara blocheaza aceasta asezare si, in continuare, in loc sa ajungem la claritate, construim tensiunea si blocajul, astfel incat, este posibil sa facem alegeri nepotrivite, la momentul potrivit deciziilor importante care ar putea urma.

Perceptia naste diferenta intre rezultatele noastre precum si intre caile pe care ne construim rezultatele.
Ca sa folosim cat mai mult din potentialul creativ al acestor vremuri, este important sa fim liberi, sa ne simtim liberi, oricat de mica ni se pare noua, raza de actiune pe care zicem noi ca o avem la dispozitie.
Si de ce nu ar fi mai mare ?
Ne-ar fi de folos sa reevaluam reperele care, zicem noi, ca ne ingradesc.

Cum m-as simti daca as fi liber sa construiesc cum vreau?
Poate ca ar fi potrivit sa construiesc mai intai aceasta stare.
Noi gandim si argumentam creativitatea, cand de fapt acest proces este spontan.
Acesta ar putea fi secretul interactiunii energetice din acest ciclu al fazelor Lunii pe care il incepem acum : sa lucram la nivel simbolic pentru a descifra un nou inteles al argumentarii.

Am mai trecut prin astfel de faze de lucru, dar, acum este posibil sa traversam o granita intre etape de crestere.
Folosim sau nu folosim ocazia de a creste?
Simtim sau nu simtim cum crestem?
Imi ofer sau nu, libertatea de miscare?
Intrebari pe care ar putea fi potrivit sa le tratam cu simplitate si sinceritate.

Daca mai caut inca argumente pentru ceea ce nu-mi ofer, este posibil sa-mi blochez singur procesul creativ.
Intr-un astfel de proces, impactul maxim il obtinem cand atentia urmareste posibilul, nu ceea ce cred eu ca este imposibil. Cat timp ma uit la ceea ce cred eu ca nu se poate, indiferent de argumente, blochez procesul.
Nici nu conteaza de ce cred eu ca nu se poate.
Important este sa-mi eliberez atentia din argumentare.
In procesul creativ intelegerea se naste din (si dupa) creatie.
Folositi sursa (inspiratia) si contextul (situatia) si apoi veti reloca reperele.
Orice este posibil – oferiti aceasta idee mintii si ea se va reoganiza in liniste, va elibera atentia si va sustine constructiv focalizarea.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma miercuri 11 noiembrie, in semnul Scorpionului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

 Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: