Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 26 noiembrie 2015

Atelierul de Astrologie Astro Mercur - Solstitiul de iarna 2015.Va invitam la o noua intalnire in cadrul Atelierului de Astrologie Astro Mercur, joi 3 decembrie 2015, cu tema :

Solstitiul de iarna 2015.

Ne propunem sa invatam sa citim astrograma natala, dupa care, sa descifram, pentru fiecare participant :
  • Cum putem folosi ciclul curent al fazelor Lunii – care incepe cu Luna Noua in semnul Sagetatorului pe 11 decembrie 2015 – particularizat pe harta natala.
  • Mesajul solstitiului de iarna – general si particularizat pe harta natala.

Fiecare participant inscris va putea descifra pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor.

Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Joi 3 decembrie 2015,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 35 lei.

Discutam despre :
Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).
Scurta recapitulare a ciclului curent al fazelor Lunii – in ideea de a folosi din plin zilele ramase.
Noul ciclu al fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Sagetatorului – cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul acestui ciclu.
Mesjajul solstitiului de iarna 2015.


Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, la :
adresa de e-mail : contact@astromercur.ro 
Tel : 0747 763 750,
La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pagina facebook a evenimentului :

Solstitiul de iarna este unul din cele patru momente de referinta ale ciclului anual, poate cel mai sensibil, avand in vedere ca se afla in preajma sarbatorilor Craciunului precum si a trecerii in noul an.

Tema astrala a solstitiilor si echinoctiilor se armonizeaza mereu cu tema ciclului fazelor Lunii in care se pozitioneaza aceste momente de referinta. Si in acest an avem o corelare energetica intre cele doua momente, mesajul solstitiului de iarna preluand si amplificand mesajul fazei de Luna Noua.

Ne propunem sa descifram acest mesaj si sa-l folosim pentru potentarea hartii natale, sa ne armonizam astfel in fluxul sincronicitatilor, cu spor maxim.


La nivel personal, energia Lunii Pline (26.11.2015) ne poate ajuta sa simtim directia de crestere (evolutie).
La Luna Noua am accesat (mai mult sau mai putin constient) un potential creativ pe care, il vom dezvolta in continuare, pana la echinoctiul de primavara, intr-un anume sens, de dezvoltare spirituala.
Luna Noua in semnul Sagetatorului (11 decembrie) va accentua foarte mult ideea de crestere spirituala, dar nu teoretic, conceptual, ci practic, printr-un mod de viata care sa pretuiasca viata dincolo de ceea ce ni se pare noua ca stim, despre viata.

Solstitiul de iarna va prelua „tematica” fazei de Luna Noua si va lansa un program de lucru personal peste iarna, pana la echinoctiul de primavara, prin care avem sansa sa realizam adevarate mutatii de constiinta.
Vom intampina primavara cu „ganduri noi”, cu o mentalitate reformata constructiv – daca vrem si alegem asta.

Ne propunem ca la atelierul Solstitiului, sa vedem cum se potrivesc aceste idei in programele proprii de viata. Sa vedem unde si cum ar putea fi potrivit sa facem efortul prin care putem folosi „vantul astral” al schimbarilor.

La sosltitiul de iarna se reface cuadratura Uranus-Pluton, (la un grad si jumatate) nu la fel de strans ca in cei trei ani in care am lucrat cu aceste influente dar, suficient de punctual, ca sa intelegem unde suntem pe drum si cum sa actionam in continuare.

Ar fi potrivit sa folosim fiecare etapa pe care o traversam, pentru a putea valorifica cat mai mult din ceea ce ni se ofera ca variante de lucru.


Cu cat mai disponibili suntem acum, sub influenta Saturn-Neptun, sa depasim faza de deruta si confuzie si sa ne stabilizam pe convingerile noastre, cu incredere in mesajul interior si in puterea personala, cu atat mai mult vom valorifica colaborarea Saturn – Uranus care, incepe sa se simta chiar de la Luna Noua urmatoare, in Sagetator. Aceasta energie ne va ajuta sa intelegem pasul pe care l-am facut deja in evolutia noastra. Vom lucra cu acest tip de influenta din plin anul viitor, cu un prim test de curaj si de asumare a progresului, chiar la echinoctiul de primavara.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 11 decembrie, in semnul Sagetatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: