Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 24 noiembrie 2015

Ce facem astazi ? ... Ganduri de Luna Plina :)
 Ganduri de Luna Plina, cu neastamparul Gemenilor, in timpul (si cu focalizarea) Sagetatorului, nascute din profunzimile Scorpionului  (Luna Noua 11.11.)

Ce faci tu cu tine, pentru tine, chiar acum?
Te sustii, tu pe tine? ... cum faci asta?
Investesti tu in tine? ... cum faci asta?
Nu bani ... sa investesti bani in tine, e simplu, cumperi „ceva bun”, de la o prajitura pana la o masina, eventual :) ... sau mai faci un curs de una-alta si spui ca evoluezi - ceea ce este foarte posibil daca folosesti ceea ce afli.

Dar, fara sa folosesti bani, (chiar daca exista, sunt suficienti), daca ar fi sa folosesti orice alta resursa proprie, „interioara”, cum te-ai sustine, cum te-ai ajuta, tu pe tine, chiar acum?
Cum si cat te creditezi, in anumite situatii, intr-o anumita experienta, in orice moment?
Te indemn sa te gandesti putin la ideile acestea, azi, maine, pana la Luna Plina din noaptea de miercuri spre joi.


Increderea ta produce efecte pe mai multe directii, dupa cum o simti si o alimentezi. Sustine sau nu sustine planul tau. Simultan, sustine si materializeaza „convingerea” ta care, poate sa nu aiba legatura cu planul tau, sau poate chiar sa saboteze planul tau.

Ar fi potrivit ca increderea sa confirme si sa sustina „credinta”.
Noi am banalizat unele concepte, folosind prea mult si fara implicare, unele cuvinte.

Dincolo de orice teorie spirituala, dincolo de orice plan maret, esti tu cu tine, cu tot potentialul tau pe care il folosesti dupa cum investesti in tine si, pe care il materializezi dupa cum crezi in tine.
Materializarea ta se naste din credinta ta dar, implineste un efort comun.
Cum creditezi tu efortul comun?
Credinta este a ta. Increderea insa sustine efortul comun, al tau alaturi de cei din jurul tau, de aici si de dincolo. Sporeste-ti increderea ca sa sustii efortul comun si, ca sa rasplatesti astfel, credinta celor care fac efort alaturi de tine.

Daca ai inceput sa „gandesti” gandurile astea, poate ar fi potrivit sa le asezi intr-un dialog interior.
Rulajul mental te oboseste.
Dialogul interior te emotioneaza  :) ... te bucura, pana la urma.
In dialogul interior esti tu cu tine, indiferent cat de sofisticat incerci sa denumesti asta. Cu cat mai complicat explici dialogul interior, cu atat mai multe sanse ai sa aluneci in rulajul mental – care te oboseste, deci, la un moment dat iti vei da seama unde esti, dupa cat de obosit te simti.

In rulajul mental se intalnesc toate prejudecatile tale, cu toate celelalte prejudecati, acceptate din exterior. Te pozitionezi la o rascruce de vanturi, intr-o inlantuire de cuvinte fara sa fii neaparat prezent in curgerea lor, fara sa observi un sens al curgerii ideilor-gandurilor, cu diferite stari emotionale care cresc in intensitate, de regula „negative”, consumatoare de resurse ... daca nu te enervezi, daca nu esti nemultumit sau poate chiar deznadajduit, atunci simti cel putin un disconfort, apare o anume ambalare in subiect, poate ambitie sau  chiar orgoliu.

Dialogul interior curge asa cum ai vorbit, vreodata, cu un prieten care stie sa asculte, care pune intrebarile potrivite, chiar daca pot fi incomode, care prezinta niste variante in discutie in modul detasat, linistit, chiar daca ar fi foarte bucuros sa vada ca accepti una dintre ele ... gandurile curg intr-un anume ritm, cumva sacadat, te surprind de cele mai multe ori. Te simti din ce in ce mai bine si ai din ce in ce mai multa claritate. Te simti puternic. Recalibrezi increderea.
De fapt, folosesti intuitia.

Ar putea fi acesta un timp potrivit pentru a ne restabili centrul de greutate.
Ne regrupam in spatiul energetic propriu, in jurul punctului din/prin care ne raspandim Lumina, cu care purtam dialogul interior.
Am ajuns la vremurile in care ar putea fi potrivit sa abordam foarte serios si pragmatic capacitatea noastra creativ-intuitiva, sa alegem o cale de evolutie (spirituala) pe care o consideram potrivita si, sa o folosim constient. Acest demers presupune (si) asumare si incredere (credinta).

La nivel personal este important sa observam si chiar sa cercetam, zilele acestea, ce insemna pentru noi evolutia-spiritualitatea-planul divin, asa cumva intr-o singura idee, intr-o simplitate practica a gandirii.
Pare imposibil de adus cele doua planuri impreuna – planul divin si planul fizic - intr-o forma palpabila, dar, este posibil ca tocmai acesta sa fie secretul materializarii constiente. Cu cat mai repede consideram planul divin ca fiind de fapt realitatea noastra, cu atat mai repede materializam constient, in forma optima.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma joi 26 noiembrie, cu Luna in semnul Gemenilor. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: