Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 30 decembrie 2015

Un pas intre calendare :) Tatal meu m-a invatat multe lucruri foarte bune.Numai ca eu nu prea l-am ascultat :)
In copilarie, cand mergeam uneori la cimitir, in mintea mea de copil s-a nascut o mare nedumerire : de ce pusesera oare oamenii mese si scaune langa morminte ? 
Aveam vreo 10-12 ani cand, i-am pus tatei intrebarea. Am asteptat o vreme, pentru ca, tin minte ca tata s-a gandit putin, cautand cuvintele pe care sa le inteleg eu mai bine. Apoi mi-a explicat mai intai obiceiurile si sensul slujbelor religioase, precum si cum se pregatesc oamenii pentru astfel de evenimente. La sfarsit a spus :

“Oamenii stau de vorba langa morminte, isi amintesc de cei care nu mai sunt, petrec un timp impreuna, se cunosc mai bine si, devin mai buni.”

Aceste vorbe au revenit in mintea mea de nenumarate ori, pe parcursul vietii mele.
Ce idee … ce gand frumoas, ce speranta minunata, sa stii si sa astepti cu incredere, ca oamenii devin mai buni. Deci si eu.
La vremea aceea mi s-a parut ciudat, pentru ca in mintea mea de copil, oamenii nu puteau fi altfel decat buni. Indiferent de cum ar fi gresit si fata de cine.
Mai tarziu am inteles – zic eu - esenta devenirii.

Acele cuvinte au patruns din ce in ce mai profund in subconstientul meu, fara sa-mi dau seama de modul in care ele lucreaza cu mintea si sufletul meu.
Nu am inteles atunci, de fapt, importanta mesajului, care se vroia a fi si un indemn si, n-am inteles nici importanta efectului pe care acesta l-a produs, in mine, decat mult mai tarziu, cand tata n-a mai fost printre noi. Am realizat ca am crescut si, ca am trait cu aceasta convingere interioara, care intre timp s-a ridicat din mintea subconstienta  si, a devenit un scop constient – devenirea.

Putem considera ca asta facem, continuu, devenim.
Dar, nu prea ne oferim ragazul sa observam ca asta facem :)
Ne-am obisnuit cu rutina listelor pe care, uneori mai bifam “realizatul” …
Intre timp traim si poate ar fi potrivit sa ne bucuram de devenirea noastra si, s-o folosim, in construirea experientelor din viata noastra, devenind in continuare, construind.

Exista astfel de momente, cum este si trecerea dintre anii timpului nostru cand, facem bilanturi, analize, liste, bifam. Unii dintre noi ne amintim ca nu suntem lista si ca bilantul nu reprezinta mare lucru daca e doar suma rezultatelor bifate, daca nu-l simtim si in noi si, daca nu ne da puterea bucuriei simple, neargumentate – puterea personala din care si cu care, construim mai departe.

Simtiti puterea aceasta in zilele urmatoare, recunoasteti-o asa cum recunoasteti un prieten, bazati-va pe ea, pe voi. Recunoasteti situatiile care vin si prin care puteti face acest tip de exercitiu, de la lucrurile simple pana la ceea ce aparent poate sa para complicat.
Simplificati prin perceptie. Aveti rabdare.
Puterea personala in functiune ne da mai ales intelepciune si indemnul potrivit.

O astfel de stare si preocupare nu exclude bucuria sarbatorii si a sarbatoririi :)  oricat de multi sau de putini oameni aveti in preajma, in astfel de momente, va aveti pe voi in primul rand, aveti echipa, aveti gandul bun si increderea in drumul vostru. Bucurati-va pentru ca deveniti :)

Va invit sa va ganditi putin la „devenire” cand faceti pasul intre calendare, sa observati cum deveniti ... lasati ideea si cuvantul acesta sa va arate ceva, zilele urmatoare, tot anul pe care il incepem si ...

La multi ani!
Cu viteza optima si cu bucurie maxima, inainte :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 10 ianuarie, in semnul Capricornului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Niciun comentariu: