Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 18 iulie 2017

Atelierul Astro Mercur - Luna Noua Leu, iulie 2017

 Va invitam la urmatorul Atelier Astro Mercur, care va avea loc joi 20 iulie 2017 si care este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Leu, faza ce se va forma duminica 23 iulie. 
Anul acesta vom avea doua faze de Luna noua in semnul Leului, urmatoarea fiind pe 21 august cand va fi si eclipsa de Soare. 
Ciclul pe care il incepem pe 23 iulie ne aduce o eclipsa partiala de Luna, la Luna Plina de pe 7 august.

Pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pe platforma  Atelierul de Astrologie Astro Mercur : http://materiale.astromercur.ro/

Detalii despre aceasta varianta de lucru (cu inregistrarea atelierelor Astro Mercur) sunt aici :


Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, potentialul ciclului curent al fazelor Lunii.
Momente importante ale perioadei:
  • Faza de Luna Noua in semnul Leu : 23 iulie.
  • Planeta Uranus intra in miscare aparent retrograda : 3 august. / Ciclul retrogradarii planetei Uranus.
·    Cuadratura Jupiter (Balanta) – Pluton (Capricorn) : 4 august (recapitulare).
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Varsator : 7 august.
  • Planeta Mercur intra in miscare aparent retrograda : 13 august. / Ciclul retrogradarii planetei Mercur.Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.

Fiecare participant lucreaza pe harta proprie, urmand ca la pauza, sa primeasca un mesaj personal  (biletul roz :) ) cu ajutorul caruia sa-si verifice concluziile.

Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Joi, 20 iulie 2017,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inregistrarea  audio a atelierului va fi disponibila pe platforma atelierului dupa incheierea intalnirii. Pentru primele 20 de inscrieri este valabila si varianta audio cu mesajul personalizat.
 Detalii si inscriere pentru varianta audio :


Inscrierea pentru participarea la acest atelier, se face printr-un mesaj transmis la :
 contact@astromercur.ro    sau prin pagina CONTACT

La inscrierea pentru participarea la sala urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

De asemenea, in cazul in care solicitati varianta audio cu mesajul presonalizat, trebuie sa transmiteti data, ora si locul nasterii.


Pagina facebook a atelierului :


Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

Pentru a intelege si mai bine mecanismul interactiunii cu energiile  planetare, puteti participa la setul de trei ateliere Bazele culturii generale astrologice”.


Discutam  despre : cum folosim contextul astral.

-Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).
-Schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Leu.
- Ciclul retrogradarii planetei Uranus.
-Ciclul retrogradarii planetei Mercur.
-Reluam colaborarea Jupiter (Balanta)-Pluton (Capricorn) – momentele anterioare in care s-a produs aspectul de cuadratura : 24 noiembrie 2016, 30 martie si 4 august 2017.
  

Tranzitul  Soarelui prin semnul Leu  reprezinta perioada din an in care primim cel mai puternic flux energetic de la astrul zilei care, ni se arata in adevarata sa splendoare . 

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: