Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 1 iulie 2017

Ce facem astazi ? Ciclul Lunii Noi in Rac - continuare


Suntem la jumatatea fazei de crestere a Lunii, in ciclul pe care l-am inceput cu  Luna Noua in Rac.
Aceasta prima jumatate a ciclului ne solicita sa realizam o adaptare de atitudine, motivatie si implicare in situatiile pe care le gestionam.
“Actiunea” se deruleaza mai ales in constructia noastra energetica.
Constientizarile noastre din aceste zile ne ajuta in procesul de adaptare la o energie de tip nou si la o manifestare pe un alt nivel de vibratie, mai inalt, cu o valorificare mai frumoasa a resurselor si cu o accesare mai larga a potentialului.

Particip? ... sau nu particip la procesul de upgradare energetica?

Stiind ca particip, las structurile mele energetice sa primeasca tot ce pot eu gestiona, prin alegerile mele.
Avand incredere in proces, las procesul sa se deruleze in conditiile optime pentru planul meu de viata.
Avand indoieli, bruiez procesul, primesc fara sa constientizez sau, primesc fortat, sau ... nu primesc, valorific partial resursele si, nu vad intreg potentialul.

Fiecare dintre noi percepe diferit acest proces de largire a constiintei, prin urmare nu faceti comparatii, nu judecati oameni sau puncte de vedere.
Pana la urma, un lucru bun pe care l-am putea face, ar fi sa nu incurcam planurile Universului.
Dar, ne-ar fi de folos sa fim atenti si, astfel, sa ajutam procesul si deci, Universul.
Atentia sporeste perceptia.
Iar perceptia hraneste starea, din care si cu care folosim puterea personala.

Zilele urmatoare putem experimenta perceptia puterii personale, mai clar si mai intens, fata de cum am perceput-o pana acum.
Urmeaza sa folosim puterea personala altfel, cu un nivel de prezenta in experienta, mult mai ridicat.

Cei care sunt preocupati de aceste aspecte si de propria evolutie spirituala, pot face conexiuni “logice”, descoperind un mod nou de intelegere a interactiunii dintre noi si, a vietii pe aceasta planeta.
Procesul intuitiv poate fi mai dinamic , viteza de reactie la fluxul constientizarilor fiind foarte mare.

Folositi timpul acesta si pentru a (va) cerceta. Inventariati intrebarile voastre, sortati-le si prioritizati-le, participati la dialogul energetic, primiti cu curaj indrumarea.
Poate, nu mai asteptati “trezirea” – aveti constienta faptului ca ne-am trezit deja si, ca ne adaptam la noua viziune asupra a ceea ce numim noi “realitate”.
Asteptand trezirea, generam experienta necesara trezirii si, nu folosim intreg potentialul pe care il avem, fiecare, la dispozitie, pentru ca nu-l recunoastem, considerand ca inca nu este disponibil.
Deja traim aceleasi experiente, altfel, materializand mai rapid si, eventual mai frumos, dupa cum alimentam procesul de materializare.
Construim mai usor experiente noi, la care nu ne gandeam, sau care pareau “imposibile”.

Poate fi acum un timp potrivit pentru a intelege altfel colaborarea, bazandu-ne pe intelesul energetic al experientei, al experimentarii de fapt - pornind de la principiile interactiunii energetice, pornind de la ideea ca totul este energie si ca a construi un rezultat inseamna mai mult decat a vrea, a alege si a munci.

Putem intelege acum mai mult din misterul proceslui de materializare, despre modul in care ne folosim mintea si procesul gandirii, despre modul in care le putem folosi, constient, dintr-o stare de constienta mai larga. Putem intelege (mai mult, sau altfel) sensul colaborarii si sensul co-creatiei.

Ar putea fi acum un moment de asumare a acestor intelesuri, cu care cochetam de niste ani.
Sunt idei frumoase, interesante, putem discuta zile intregi, discutam deja de cativa ani, in toata lumea, prin multe mijloace si pe multe cai de cunoastere. Ar putea fi vara aceasta un timp al concluziilor. Si chiar aceste zile, primele zile ale lunii iulie, pana la Luna Plina, ar putea fi o prima etapa de stabilizare pe noul nivel de intelegere si de interactiune, intre noi precum si, intre noi si realitatea noastra.

Prin urmare ...
Particip? Sau nu particip la procesul de up-gradare energetica?
Disponibilitatea fiecaruia poate fi de mare ajutor efortului colectiv.
Poate fi de ajuns doar sa fim atenti la ideile acestea si la cum se mai potrivesc ele pentru fiecare dintre noi.
Sau, poate primim indemnul si indrumarea de a face mai mult de atat.

Suntem in energia colaborarii Jupiter (Balanta) – Neptun (Pesti), inconjunctie care s-a mai format in octombrie, cu Jupiter in mers direct si Neptun in mers retrograd si, in mai cu Jupiter in mers retrograd si Neptun in mers direct. Acum Jupiter este din nou in mers direct si Neptun In mers retrograd (5 iulie).
Putem face si unele corelatii intre diferite aspecte ale experientelor noastre, pentru aceste momente.

Dar, cu sau fara astfel de intelesuri, sensul efortului ar putea fi de a ne deschide cat mai mult catre abordarea energetica / spirituala a vietii, catre a primi un inteles mai inalt al faptului ca suntem impreuna aici, traind acum pe aceasta planeta, in acest sistem solar, pe aceste (anumite) coordonate cosmice.

Planetele personale sustin acest efort. Luna, Mercur, Marte si Soarele, construiesc pe parcursul ciclului, tranzitand semnul Rac, “crucea cardinala” cu  Jupiter (Balanta), Pluton (Capricorn) si Uranus (Berbec), precum si trigoane la Neptun si Chiron (Pesti), pe fondul colaborarii Uranus (Berbec) - Nod Nord (Leu) - Saturn (Sagetator). Crucea cardinala lucreaza simultan si impreuna cu piramida pe semne de foc, sub indrumarea activata de Neptun-Chiron prin colaborarea cu planetele personale.

La nivel personal ar fi important sa folosim energiile planetare din harta natala stimulate de acest context astral si, sa observam ce si cum se activeaza in acele domenii de viata care gazduiesc acele planete, tocmai ca sa participam, ca sa fim cu adevarat co-creatori, impreuna cu echipa noastra, alaturi de intreaga echipa planetara.


Va invitam alaturi de noi la 
atelierele Astro Mercur
joi 20 iulie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Varianta audio :  detalii 
Inscriere pentru varianta audio:


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 9 iulie 2017, cu Luna in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: