Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 25 iunie 2017

Ce facem astazi ? Ciclul Lunii Noi in Rac






www.astromercur.ro
 Am inceput un ciclu nou al fazelor Lunii,  cu faza de Luna Noua de pe 24 iunie, in semnul Racului pe gradul 3.
Suntem intr-o energie cumva contradictorie, care stimuleaza actiunea si interactiunea, dar, care aduce si o tendinta de interiorizare si o atitudine “rezervata”, pentru unii poate chiar ezitanta.

Dincolo de particularitatile care se vad pe fiecare harta natala, suntem sustinuti printr-un magnetism deosebit care, declanseaza procese intuitive si, simultan, exista posibilitatea sa apara tendinta de a nu valorifica acest potential, din graba care ne poate purta peste pasii necesari (potriviti).
Fiecare pas are rolul sau, fiecare pas aduce ceva de folos, in planul constient.
Avem la dispozitie terenul energetic potrivit pentru a extinde foarte mult perceptia, fortand (constructiv) constientizarea – fiecare pe directia si in experientele potrivite pentru acest proces.

Suntem din nou intr-o etapa in care putem observa mai usor colaborarea cu fluxul sincronicitatilor. Cei care au experimentat deja aceasta interactiune, constient, simt diferenta in acest tip de interactiune – se vede raspunsul mai rapid si viteza mai mare de potrivire in curgere. Si se vor vedea diferente mari pana la toamna.
Cei care n-au incercat inca, vor simti curajul si imboldul de a incerca.
Tocmai pentru ca, timpul acesta ne sustine si ne ajuta.


“Pe fondul dezvoltarii perceptiei si intuitiei, zilele acestea mai ales dar si toata vara (pana spre finalul lunii august) traim o noua faza de maturizare spirituala, prin observarea mesajului si alegerea indemnului – daca folosim energia pe nivelul ei mai inalt vibratoriu.

Daca doar asteptam sa se intample ceva, atunci este posibil sa se instaleze starea de conflict, interior, translat catre exterior, sau de retragere in dezamagire.
Si, astfel facem diferenta intre provocare si indrumare, dupa starea cu care interactionam.
Testarea alegerilor facute deja, poate fi destul de dura – aparent dura, dar asta depinde de cum alegem sa privim situatiile si, de cum alegem sa ne implicam.

Ridicati-va deasupra comentariilor mintii voastre si/sau ale altora.
Faceti ce simtiti sa faceti si observati cum va simtiti, facand :)
Starea aceea, pe care o simtiti cand “faceti”, va arata daca sunteti sau nu in planul vostru. Indiferent de consideratiile “logice”. In logica mai inalta, dupa traversarea testului de incredere (credinta) apar si noile instrumente, ale noului nivel.

“A face” presupune a incepe, presupune un prim gest care simbolizeaza declaratia de disponibilitate, de implicare, la care, mediul energetic raspunde, prin starea pe care o simtim.  Acest prim raspuns ne orienteaza in continuare si, fiecare pas primeste un astfel de mesaj.

Va indemn sa priviti ceea ce este prezentat ca si “ascensiune” ca fiind un proces posibil, imediat, acum, in timp ce vorbim – ascensiunea catre dimensiunea urmatoare 5D. Se scrie si se vorbeste foarte mult ceea ce, este bine, din punctul meu de vedere. Putem vedea chiar o inlantuire de argumente astrologice si, am vorbit despre asta, nu foarte mult insa, in materialele audio si la ateliere.

Eu va indemn doar, sa priviti lucrul acesta intr-un mod foarte pragmatic, ca pe un proces posibil si in derulare chiar acum, tocmai ca sa il sustineti cu convingerea voastra. Este un proces colectiv, realizat insa prin efort individual, in sensul ca individul se aliniaza, mai mult sau mai putin constient, scopului colectiv.

Nu este nevoie sa spunem ca asa este.
Este suficient sa stim ca este posibil si, sa ne dorim sa participam in proces – avem ocazia sa experimentam asa ceva, constient, considerand a fi posibil.

Astfel ca, ar fi de folos sa aveti viziunea energetica a realitatii voastre.
Stim ca acolo, in viziunea energetica generam efectele vizibile in planul fizic.
Si facem asta prin ceea ce gandim si simtim, urmand ghidarea care curge catre noi, tot de acolo.
Pastrand constienta ghidarii, nu mai ramane loc pentru provocare.
Reactivam constient conexiunea cu echipa energetica.

Primesc indrumarea.
Folosesc indrumarea.
Folosesc fluxul sincronicitatilor.

Asta facem mereu, eventual pe pilot automat.
Uneori insa, ridicam gradul de constienta si astfel extindem puterea personala.

Deci, mutam atentia de pe test, pe conexiune si flux, folosim fluxul si depasim testul (care apare tocmai pentru ca putem sa-l depasim – nimeni nu ne incurca inutil).

Facem diferenta intre provocare si indemn.
Amintiti-va ca pe langa voi este echipa voastra.
Sarcina lor este sa va ajute, prin indrumare.
Ei nu pot alege in locul vostru.
Iar indrumarea curge pe masura ce omul alege – de la cele mai simple pana la cele mai complicate lucruri.
Iar potrivirea lucrurilor se construieste pe masura folosirii indrumarii.”

[fragmente din buletinele Grupului Astro Mercur]


Va invitam alaturi de noi la 
atelierele Astro Mercur
joi 20 iulie 2017, 17:30 - 20:30
Iasi, Hotel Eden


Varianta audio :  detalii 
Inscriere pentru varianta audio:



Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 9 iulie 2017, cu Luna in semnul Capricorn. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: