Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 24 februarie 2019

Ciclului retrogradarii planetei Mercur in semnul PestiSalutari tuturor,
Suntem in plin exercitiu mental, pe care il derulam pana spre 20 aprilie.
Am intrat in prima etapa a ciclului retrogradarii planetei Mercur in semnul Pesti – pana pe 5 martie, cand va intra in miscare aparent retrograda.
Avem acum posibilitatea de a lucra mai usor/ mai vizibil cu cele doua planuri mentale – cel logic si cel intuitiv – in ideea de a extinde foarte mult logica si, de a observa, practic, functionalitatea intuitiei.
Cand spun “logica” nu ma refer la rationament logic, ci la ceea ce stiti si, poate fi depasit prin ceea ce descoperiti acum, in acest exercitiu.
Logica extinsa presupune si asocierea constientizarilor (in a doua etapa a ciclului, 5-26 martie) in fluxul care aduce intelegerea (in ultima etapa a ciclului retrogradarii planetei Mercur, pana la 20 aprilie).
Aveti rabdare sa parcurgeti cele trei faze, care ne ofera posibilitatea reluarilor – de discutii, de renegociere, toate re-urile din planul mental si comunicare, pe orice directie.
Mercur lucreaza in acest ciclu al retrogradarii, cu toate planetele grele, plus Chiron si Nodul Nord.
In prima faza a ciclului, pana pe 5 martie, aspectele se formeaza astfel:
Conjunctie Neptun – 19.02/ Sextil Saturn (Capricorn) -20.02/ Cuadratura Jupiter (Sagetator)– 22.02/ Sextil Pluton (Capricorn) – 23.02/ Trigon NN (Rac)– 26.02/ Conjunctie Chiron (Berbec)– 5 martie, orb 1 grad/ Semisextil Uranus (Berbec) – 5 martie, orb 0,5 grade

Cuadratura Mercur - Jupiter este prima din ciclul Mercur-Jupiter, dupa conjunctia cu care am lucrat tot in trei pasi, in ciclul anterior de retrogradare a planetei Mercur, in noiembrie-decembrie anul trecut.
Este posibil sa aveti acum ocazia sa reconsiderati idei cu care ati lucrat in ciclul anterior al retrogradarii planetei Mercur, sa duceti mai departe intelesurile, sa extindeti si mai mult viziunea si planurile pe care le-ati dezvoltat atunci.
[Poate va este de folos exercitiul mental al toamnei :)  :

De asemenea, ceea ce intelegem/ alegem acum, va fi dezvoltat pe parcursul anului, si ajustat in ultimul ciclu de retrogradare al planetei Mercur, la toamna, cand Mercur va lucra din nou cu Nodul Nord, Neptun, Saturn si Pluton tot in trei pasi.
Iar in ianuarie 2020 va fi alaturi de Soare, in conjunctia Saturn-Pluton, la inceputul unui nou ciclu planetar al celor doua planete cand, ne va fi de mare folos ceea ce experimentam si constientizam acum, precum si in urmatoarele doua cicluri de retrogradare ale planetei Mercur.

Putem folosi deci acest exercitiu, pentru a ne deschide mintea, din toate puterile :)  catre ceea ce consideram, inca, imposibil, sau greu de atins, de necrezut.
Va indemn sa abordati exercitiul fara presiunea pe care o pune gandul “Cum fac asta?”.
Va indemn sa traversati perioada si exercitiul cu acea stare, a curiozitatii sanatoase in fata descoperirilor.
Mutati atentia de pe a cauta si a intelege, pe a descoperi (ceva ce este acolo si la care, ajung).

Si, amintiti-va ca si ceilalti trec prin exercitiu.
Aveti rabdare si intelegere pentru partenerii de experienta.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 6 martie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Pesti.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat ciclului curent al fazelor Lunii, precum si 
toate atelierele din ultimii doi ani si, puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul dedicat:

Va mai invitam alaturi de noi la simpozionul
ce va avea loc in zilele de 23-24 martie.
Accesul publicului se face prin inscriere, prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna februarie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Varsator, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 6 martie 2019, in semnul Pesti. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: