Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 26 februarie 2019

Luna Nouă în Pești - Atelier Astro MercurFaza urmatoare de Luna Noua se va forma cu perechea Soare – Luna pe gradul 16 in semnul Pesti, pe 6 martie, cand vom incepe un nou ciclu al fazelor Lunii pe care, il vom analiza la Atelier Astro Mercur chiar in seara Lunii Noi.
Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 21 martie, cu Luna pe primul grad in semnul Balantei.
  
Pe 5 martie, cu o zi inainte de faza de Luna Noua, planeta Mercur va intra in miscare aparent retrograda. Perioada de mers aparent retrograd va fi intre 5 si 26 martie.
Vom vedea la atelier cum putem folosi, constructiv, aceasta perioada.

Un eveniment astral deosebit va fi intrarea lui Uranus in semnul Taurului, chiar in ziua Lunii Noi, semn pe care il va tranzita pana in septembrie 2025, cu o revenire din noiembrie 2025 pana in aprilie 2026 cand va intra in semnul Gemenilor.
Cum am lucrat cu Uranus in Berbec? Si cum vom lucra cu Uranus in Taur?  - vom analiza acest potential la atelier. Ne vom uita in urma, la anumite experiente din anumite momente, pentru a intelege mai bine cum suntem orientati acum.

De asemenea, un reper important al ciclului va fi echinoctiul de primavara care va avea loc odata cu intrarea Soarelui in semnul  Berbecului, pe 20 martie, cu cateva ore inaintea fazei de Luna Plina. Un moment foarte intens energetic, puternic amplificat de energia Lunii Pline, precum si de influentele planetelor lente.

Va invit la Atelier Astro Mercur, miercuri 6 martie, de la ora 17:30 la Hotel Eden, sau in varianta audio, sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce acest ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea de rezolvat.
Vom avea si doua teme pentru acasa, care nu sunt obligatorii dar care, va pot fi de folos pentru a intelege sensul unor experiente si modul in care le puteti valorifica. Vom anunta si temele in curand.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Atelierul Astro Mercur poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.


Tema nr.1 pentru atelierul de miercuri, 6 martie. Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta, doar ca sa vedeti lucrurile mai limpede .
De data aceasta tema presupune sa va uitati la luna mai de anul trecut, cand planeta Uranus a intrat prima data in semnul Taurului. A revenit apoi in semnul Berbecului, in mers retrograd, in luna noiembrie si, va intra din nou in semnul Taurului chiar la faza urmatoare de Luna Noua care va fi miercuri, in timpul Atelierului.
Miercuri seara la Atelier, ne vom uita, (fiecare participant pe harta natala) la parcursul lui Uranus in Taur, pentru urmatorii sapte ani si, vom vedea cum anume ne stimuleaza acest tranzit, ce instrumente avem, fiecare, la indemana, pentru a valorifica zona din harta natala care va beneficia de energia uraniana.

Tema nr. 2 pentru atelierul de miercuri, 6 martie. Aceasta tema presupune sa va uitati la luna noiembrie de anul trecut, cand planeta Mercur a fost in miscare aparent retrograda (pe prima jumatate a semnului Sagetator – pentru cine se uita pe harti).
Puteti face conexiuni intre idei, ganduri, situatii cu care ati lucrat atunci si, unele cu care lucrati acum?  Intre etape ale planurilor voastre? Puteti vedea cum anume ati fost provocati sa iesiti din niste conditionari “logice” ? si sa va adaptati eventual la un curs nou al experientei?

Miercuri seara la Atelier, ne vom uita, (fiecare participant pe harta natala) la parcursul planetei Mercur pe harta natala, la modul in care lucreaza cu celelalte planete in acest ciclu al retrogradarii (19.02 – 16.04) si, vom incerca sa facem niste coexiuni cu ciclul sau anterior (27 octombrie-24 decembrie 2018).


Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati tema pentru acasa :)

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Miercuri, 6 martie 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana marti 5 martie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, inscrierea se face prin formularul dedicat, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului.
Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).

Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.
Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari cu caracter general, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Ne propunem sa descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.

Pagina facebook a atelierului:
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: