Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 19 februarie 2019

Ce facem astazi - ganduri de sub Luna Plina.Luna in ziua anterioara fazei de Luna Plina-18 februarie 2019
Potentialul (energia) fazei de Luna Plina de astazi (19 februarie) alimenteaza puterea noastra de constructie, de materializare.
Ne-ar fi de folos sa ne amintim ca suntem curajosi :) si, sa facem ordine in mintea noastra. Sa ne asezam gandurile - scurte, clare si rare :) Oricand ne este de folos sa facem asta. Sunt insa anumite momente in care Universul ne ajuta sa facem un pas mai mare, sau, un salt mai curajos. Putem intelege ca traim acum un astfel de moment si, ar fi frumos sa-l folosim.

Am ajuns la jumatatea ciclului fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Varsator (4 februarie). Astazi se formeaza faza de Luna Plina pe primul grad al Fecioarei, puternic mobilizatoare, cu adevarat destelenitoare.
Poate fi un moment deosebit de analiza si concluzii (bilant).
Avem la dispozitie un context astral care ne indeamna si ne sustine sa crestem”, in plan afectiv si mental. Energetic vorbind, creste nivelul de perceptie si de interactiune prin cele doua planuri. Creste capacitatea de a gestiona experientele de viata si puterea de impact in realitatea proprie.

Devine important sa ne adaptam la variante noi de lucru, pastrand constienta ca, simultan, ne desprindem din variantele anterioare – nu neaparat veche, doar anterioara :)
Fara sa judecam ce si cum am facut pana la momentul noii alegeri.
Pentru ca am ajuns la varianta noua trecand prin cea in care suntem.
Fara sa judecam potentialul, situatia, ceea ce lasam, ne deschidem catre ceea ce apare.
Avem la dispozitie o energie deosebita a curajului, a initiativei, a implicarii, pe care n-o vom mai avea la dispozitie in forma in care se manifesta acum, pentru foarte mult timp. O folosim, pentru ca este disponibila pentru toata lumea.
Este ultimul ciclu al fazelor Lunii frumos alimentat de energia Marte-Uranus in Berbec. Iar acum la Luna Plina, Marte deja a intrat in semnul Taurului, aducand putere de concretizare precum si un plus de echilibru in interactiune energetica, stabilizand si proiectand pe termen mai lung, impulsul de actiune, pregatindu-ne pentru intrarea planetei Uranus in Taur, la faza de Luna Noua in Pesti (6 martie).

Zona de pe harta natala unde se afla trecerea dintre cele doua semne Berbec si Taur, trece prin schimbari de ceva timp iar acum, putem da un impuls puternic de materializare a schimbarii. Pentru unii poate fi primul pas, pentru altii poate fi concluzia si/sau rezultatul initiativelor din ultimii ani, pe acel domeniu de viata.

Tot acum (astazi si zilele urmatoare) putem primi o ghidare deosebita.

Luna, Plina fiind, realizeaza o colaborare subtila cu Chiron (inconjunctie).
Luna Plina urmatoare, pe primul grad din Balanta, va fi in opozitie cu Chiron.

Daca suntem acum intr-o faza de consum interior, avem ocazia sa vedem ce ne doare si, sa facem o transformare de stare interioara. Ne va fi mai usor in ciclul urmator, la faza de Luna Plina, cand se va creea contextul inchiderii si, eliberarii tensiunii in subiectul cu care, putem lucra si acum.
Simultan suntem ghidati, indrumati, putem lucra (mai) constient cu echipa noastra, mesajele pot fi mai clare sau, le putem percepe mai usor sensul mobilizator. Constientizarile ne ajuta sa recunoastem semnalele transmise de echipa noastra.

Prin urmare, revenim la ... gandurile - scurte, clare si rare :)
Si, ne amintim ca gandirea naste materializarea iar starea o alimenteaza.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur – la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 6 martie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Pesti.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii doi ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul dedicat:

Va mai invitam alaturi de noi la simpozionul
Ce va avea loc in zilele de 23-24 martie.
Accesul publicului se face prin inscriere, prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna februarie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Varsator, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 19 februarie 2019, cu Luna in semnul Fecioarei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: