Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 9 februarie 2019

Ciclul Lunii Noi in VarsatorConcluzii Atelier Astro Mercur (4 februarie 2019).
Este disponibila varianta audio a atelierului 
Tematica atelierului, inclusiv “tema pentru acasa” (exercitiile personale)  sunt aici.

Suntem in ciclul Lunii Noi in Varsator, un timp deosebit, potrivit pentru a lansa proiecte curajoase, pe termen lung, un timp potrivit pentru a declansa etape noi, faze noi de lucru in planurile noastre.
Ar putea fi potrivit acum sa ne mobilizam, sa ne uitam la posibilitatile care vin catre noi si sa lucram cu ele.
Inca de anul trecut suntem stimulati sa facem niste alegeri si, sa lucram cu alegerile noastre, sa facem schimbari sau sa dezvoltam si mai mult schimbarile initiate deja. S-a simtit o presiune pentru a ne aseza mai bine in planul nostru e viata.
Acum, planeta Marte construieste ultima conjunctie cu Uranus in semnul Berbecului – urmatoarea va fi peste 80 de ani – si, activeaza situatiile cu care am lucrat in ultimii ani in procesul schimbarii, ne activeaza pe noi prin impulsul de a repotrivi lucrurile, daca mai este ceva de potrivit.
Fondul astral este puternic constructiv.
Faza de Luna Noua a fost amprentata de energii planetare puternice, Soarele si Luna fiind in colaborare cu Saturn, Neptun si Jupiter aflate in semnele de domiciliu. Toate aceste energii planetare lucreaza cu putere, cu precizie, cu impact, oferind un potential deosebit ce poate fi valorificat.
Avem curaj si primim imboldul de a-l folosi.
Ramane sa facem alegerile potrivite.
Suntem intr-o energie care, aparent ne constrange, prin presiunea pe care o putem simti,  prin situatiile care se creeaza, sa gasim resurse interioare, sa le vedem, sa le recunoastem si, sa le lasam sa lucreze.
Poate fi important acum sa ne orientam, intr-o chestiune in care, poate nu am vazut ce era de facut. Poate nu am avut curajul sa actionam sau, daca am avut curaj, sa continuam, sa facem niste pasi inainte, in acest ciclu al fazelor Lunii.

Acest context se potriveste pe fondul exercitiului in care noi lucram anul acesta si care, presupune deschidere catre concepte spirituale noi sau, mai inalte [cuadratura Jupiter (Sagetator) – Neptun (Pesti)] precum si catre o practica spirituala, constienta si asumata [sextil Saturn (Capricorn) – Neptun (Pesti)].
Teoria spirituala s-a dezvoltat foarte mult in ultimii o suta de ani si, foarte accelerat in ultimii douazeci de ani, astfel ca devine important sa aplicam, constant si in mod curent, in vietile noastre, ceea ce am descoperit intre timp.

La faza de Luna Plina, planeta Mercur incepe primul ciclu al retrogradarii de anul acesta, pe care il va incheia in aprilie. Perioada de retrogradare va fi intre 5 si 26 martie, pe segmentul 16-29 Pesti.
Va fi un exercitiu interesant, pentru ca Mercur va activa cuadratura Jupiter – Neptun, prin conjunctia cu Neptun si cuadratura cu Jupiter, in trei pasi. Vom vedea, fiecare, nuanta exercitiului, dupa cum se construiesc situatiile cu care vom lucra in perioada 19 februarie – 16 aprilie, pe acele domenii de viata care gazduiesc pe harta natala semnele Sagetator/ Pesti.
Vom lucra intr-o noua faza de deschiderea mintii cu cuadratura Jupiter - Neptun, care dinamizeaza procesul nostru de trezire, prin depasirea unor convingeri care, ne-au fost de folos, dar acum, in etapa in care am ajuns, ne limiteaza. Intre timp am mai crescut, am mai evoluat si, putem avea acces la un spatiu mai larg de “joaca” in procesul materializarii, pe un nivel vibrational mai inalt.
In acelasi timp, avem la dispozitie fluxul care ne ajuta sa facem alegerile potrivite.
Iar mintea noastra acceseaza un nou nivel intuitiv.

Suntem curajosi. Ne asezam interior ca la un post de comanda, cu gandul scurt si clar, cu constienta ca, gandul orienteaza energia in timp real, materializand ceea ce am stabilit, alimentand materializarea prin starea pe care o avem. Stim ca prin gand si stare producem impact in mediul energetic si deci, in realitatea noastra. Iar mediul energetic potriveste curgerea acestui flux, in forma potrivita pentru noi in fiecare moment, continuu.
Stiind toate aceste lucruri, avem incredere deplina in ceea ce construim, chiar acum, in timp real.
Tu ce construiesti, chiar acum?Va invitam alaturi de noi la Atelier Astro Mercur- Dincolo de punctul mort.
Este un atelier dedicat planetei Pluton si transformarii personale, prin care ne pregatim pe termen lung pentru anul 2020 si, pe termen scurt pentru luna aprilie. Inscriere prin formularul dedicat:


Va mai invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 6 martie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Pesti.
Inscriere prin formularul dedicat:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie participantii la Atelierele Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna februarie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Varsator, distribuit in Grupul Astro Mercur.


Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 19 februarie 2019, cu Luna in semnul Fecioarei. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. (grup on-line de crestere personala)

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: