Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 10 mai 2019

Ciclul Lunii Noi in Taur - 2019



Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 6 mai 2019.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Taur, care s-a format pe 5 mai – prima Luna Noua in Taur, cu planeta Uranus in Taur. Pana la faza de Luna Plina planetele Mercur si Venus realizeaza primele lor conjunctii cu Uranus (8 mai si respectiv 18 mai). Soarele a construit conjunctia cu Uranus in ciclul anterior, pe 22-23 aprilie. Acest suport energetic l-am mai avut la dispozitie acum 80 de ani, in alt context astral.

Traim un timp in care interactionam cu energii de tip nou, cu care nu am mai interactionat pana acum. Vom dezvolta aceasta interactiune in urmatorii sapte ani, in timp ce Uranus va traversa semnul Taurului.
Deci, ne putem da seama acum de natura efortului pe care il vom face fiecare in procesul schimbarii. Putem vedea acum catre ce idei noi si trairi noi suntem orientati fiecare, prin experientele pe care le derulam in domeniile de viata care gazduiesc semnul Taurului, pe harta natala.
Incepem acum un proces de automodelare, intr-un anume mod, intr-un anume sens, in anumite conditii, pe care il vom dezvolta in urmatorii sapte ani, in aceste domenii de viata.

Poate fi acest ciclu al fazelor Lunii un timp al actiunii, de constructie, de lansare de planuri pe termen lung. Este impotant sa ne adaptam atitudinea si ritmul de miscare la posibilitatile care apar.
Dezvoltam un mod nou de a interactiona intre noi, care se naste dintr-un mod nou de a gandi, de a ne privi unii pe altii, de a ne raporta unii la altii, de a ne pretui unii pe altii.
Stim ca putem vedea lucrurile diferit, astfel ca este important sa-i lasam fiecaruia ragazul de care are nevoie pentru a vedea ceea ce are el de vazut.

Lilith a intrat in semnul Pesti cu doua zile inainte de faza de Luna Noua. Urmeaza noua luni in care suntem ajutati sa ne ridicam perceptia, viziunea si intelesurile pe un nivel cat mai inalt si clar spiritual, sa ne dezvoltam perspectiva spirituala asupra vietii – viziune energetica asupra vietii si interactiunea energetica a omului cu lumea.
In acest exercitiu devine important sa ne repozitionam continuu intre reperele personale, fara sa alunecam intre reperele altora, in programul de viata al altora. Aceasta abordare ne va ajuta sa depasim testul de incredere al acestui timp, pe care il vom trai cu Lilith in Pesti si care, ne antreneaza si ne intareste, ne pregateste pentru anul 2020.

Va indemn sa va pregatiti constient zona energetica in care va derulati experienta.
Construiti constient gandirea care va sustine si va ajuta in experienta.
Construiti comunicarea constienta – in care rulajul mental este diminuat, pana cand dispare.
Suntem ajutati (acum) sa facem asta.

Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 6 mai 2019.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Si, amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ajutorul si, cand il simtiti folositi-l, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acel ajutor sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 3 iunie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna mai (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 18 mai 2019, cu Luna in semnul Scorpion. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: