Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 1 mai 2019

Programul ASTRO MERCUR in cadrul ZEN-Conferinta de TerapiiProgramul ASTRO MERCUR in cadrul 
care va avea loc la Suceava, 
in zilele de 10-11 mai 2019.

La standul Astro Mercur se vor derula doua tipuri de consultatii astrologice, pe baza de programare, in limita timpului disponibil, in cea de a doua zi a programului de conferinte (11 mai 2019):

Consultatia scurta (15 min) - gratuita, abordarea unui subiect punctual. Aceasta discutie ar trebui sa ne arate in ce masura planurile personale pentru subiectul respectiv sunt sustinute energetic.

Consultatia lunga (30 min) – 50 lei, abordarea intregii harti natale cu descrierea influentelor astrale asupra domeniilor de viata, pentru anul in curs. Aceasta discutie ar trebui sa ne arate cum sunt stimulate si sustinute energetic diferite domenii de viata, precum si in ce masura planurile personale, sunt sustinute de contextul astral. De asemenea, putem intelege  cum isi poate reorganiza omul efortul pentru a folosi din plin sustinerea astrala.

Consultatiile se programeaza la adresa contact@astromercur.ro
Pentru oricare din cele doua tipuri de consultatii sunt necesare urmatoarele date :
Data, ora si locul nasterii, precum si subiectul de analizat in cazul consultatiei gratuite.

De asemenea, la standul Astro Mercur se pot obtine detalii privind activitatile derulate prin Cabinetul de astrologie Astro Mercur si se pot consulta promotiile oferite cu ocazia acestui eveniment :
-Participarea la Grup Astro Mercur cu reducere de 50% - grup cu activitate on-line, grup de “lucru cu sine”, pentru cresterea personala. (pretul intreg – 17 lei /luna)
 -Varianta audio a atelierului Astro Mercur, cu reducere de 50% - pentru atelierul dedicat Ciclului Lunii Noi in Taur, din data de 6 mai 2019. (pretul intreg – 35 lei)


In cadrul programului de conferinte vom prezenta “Metode practice de folosire a informației astrologice”. Dincolo de horoscopul care se vede peste tot, în presa precum și pe marile și micile ecrane, există foarte multă informație, structurată într-o forma de cunoaștere pe care o putem accesa, pe care o putem descoperi, înțelege și folosi, în foarte multe moduri, într-o manieră practică, pe termen scurt de la o zi la alta (chiar de la o oră la alta) sau, pe termen lung, cu conexiuni între experiențe care se derulează peste ani (și peste vieți, dacă acceptăm ideea vieților anterioare).
Putem înțelege mecanismele astrologice și putem lucra cu ele. Și, vom vedea împreună care sunt aceste mecanisme și cum le putem folosi, pentru a construi, ceea ce avem de construit fiecare, cu spor maxim.

Va invitam sa participati la construirea acestui eveniment deosebit,  foarte bine venit pentru a populariza conexiunea omului cu natura, cu Pamantul si cu Universul, pentru a populariza cunoasterea spirituala precum si instrumentele de lucru, pentru a ajuta omul in cresterea personala.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: