Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 19 iunie 2019

Intre Luna Plina si solstitiu
Suntem in baia energetica neptuniana si, fiecare navigheaza dupa cum se lasa purtat, pe fundul butoiului sau pe deasupra lui :) catre Lumina, chiar daca uneori nu o vedem. 
Este timpul constientizarilor, in exercitiul cuadraturii Jupiter-Neptun care, ne aduce fiecaruia testul potrivit cresterii personale.
Va indemn sa mutati atentia de la test, pe ideea de valorificare a contextului care aduce testul. Potentialul se descarca iar noi il putem integra (deci, il putem folosi, integrandu-l) daca ne largim zona de observare si interactiune, la nivel mental, energetic.
Acceptam ideea ca ceea ce nu vedem acum, exista si, putem intelege daca privim.
(Priveste pana vei vedea – spunea Brâncuși)

Ca sa pot intelege mai mult decat inteleg acum este important sa fiu dispus sa privesc cat mai larg, la situatie, la posibilitati. Sa accept la nivel profund interior ca exista posibilitati. Si, sa nu le caut. Sa stiu ca le descopar.
Nu puneti presiune pe a cauta solutii.
Oferiti-va placerea si bucuria de a le descoperi.

Daca se creeaza contextul, inseamna ca-l putem valorifica.
Daca apare exercitiul, inseamna ca il putem rezolva.
Orice exercitiu cu care ne intalnim aduce posibilitatea  cresterii omuletului.
Suntem acum in miezul exercitiului care ne ajuta sa intelegem ce ne tine pe loc, daca ne tine ceva in loc, daca ni se pare ca nu mergem in ritmul si in directia in care am ales sa mergem.
Depasim limite – daca mintea noastra considera ca exista limite care ne ingradesc.

Si, amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ajutorul si, cand il simtiti folositi-l, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acel ajutor sa ajunga la voi.

Poate va ajuta :

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 2 iulie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Rac.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Despre ciclul curent al fazelor Lunii - Ciclul Lunii Noi in Gemeni

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii iunie.
Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna mai (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Gemeni, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 2 iulie 2019, in semnul Racului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: