Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 6 iunie 2019

Ciclul Lunii Noi in Gemeni, iunie 2019
Planeta Neptun

Concluzii Atelier Astro Mercur din data de 3 iunie 2019.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice si, poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Suntem in ciclul fazelor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in Gemeni, care s-a format pe 3 iunie. Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 17 iunie, cu Luna pe gradul 26 Sagetator. Ciclul acesta ne aduce solstitiului de vara, care va fi pe 21 iunie cand Soarele va trece in semnul Racului, unul din cele patru momente cheie ale ciclului anual (cele doua echinoctii, de primavara si de toamna si, cele doua solstitii, de vara si de iarna).

Planeta Neptun (Pesti) va trece de la mersul direct la mersul aparent retrograd chiar in timpul solstitiului. Si, Neptun construieste aspecte exacte chiar atunci – cuadratura cu Jupiter (Sagetator - 16 iunie) si sextil cu Saturn (Capricorn - 18 iunie). Cu energia acestor aspecte lucram tot anul, in trei etape,  acum fiind la “pasul 2”, etapa constientizarilor.

Este vorba despre cuadratura a doua a ciclului Jupiter – Neptun, urmand ca urmatoarea conjunctie sa se produca in aprilie 2022, pe gradul 24 Pesti cand vom incepe un nou ciclu Jupiter/Neptun. Cu energia cuadraturii Jupiter-Neptun depasim limite ale gandirii si ne ridicam nivelul de constienta.
Primul aspect s-a format pe 13 ianuarie 2019 pe gradul 14 Sagetator/Pesti.
Al doilea aspect exact se va forma cu Neptun stationar, pe 16.06.2019 pe gradul 18 Sagetator/Pesti.
Al treilea aspect exact se va forma pe 21.09.2019, pe gradul 17 Sagetator/Pesti.

De asemenea, se formeaza al doilea sextil al ciclului Saturn – Neptun, urmand ca urmatoarea conjunctie sa se formeze in iulie 2025 pe gradul 2 Berbec, (simultan cu, sextilul cu Pluton) cand vom incepe un nou ciclu Saturn/Pluton. Cu energia sextilului Saturn - Neptun dezvoltam practica spirituala, prin constientizarea si asumarea potentialului personal spiritual.
Primul aspect s-a format pe 31 ianuarie 2019 pe gradul 15 Capricorn/Pesti.
Al doilea aspect exact se va forma cu Neptun stationar, pe 18.06.2019 pe gradul 19 Capricorn/Pesti.
Al treilea aspect exact se va forma pe 09.11.2019, pe gradul 16 Capricorn/Pesti.

Faza de Luna Plina se formeaza pe 17 iunie, intre cele doua aspecte ale planetei Neptun, cu trei zile inainte de solstitiu, amplificand intensitatea fluxurilor energetice.

Vom avea anul acesta un timp al solstitiului deosebit, cu un potential de crestere deosebit.
Ne-am pregatit pentru acest timp si pentru acest context astral si, putem urmari inlantuirea colaborarilor planetare, urmarind inlantuirea ciclurilor planetare.
Potentialul ofera exercitiu precum si instrumentele cu care lucram in exercitiu.
Exercitiul este sustinut de cuadratura Jupiter-Neptun si este puternic accentuat, prin faptul ca Luna Noua si Luna Plina vor fi in cuadratura cu Neptun, activand astfel ambele aspecte, pe intreg ciclul.
Apoi, in primul sfert al ciclului, Soarele activeaza colaborarea Jupiter-Neptun, prin cuadratura la Neptun si opozitia la Jupiter, pe 9 si 10 iunie. Dupa care planeta Marte va interactiona cu aspectele planetei Neptun, pana la Luna Plina (trigon la Neptun si opozitie la Saturn) si apoi, Venus va activa colaborarea Jupiter/Neptun la fel ca Soarele, cu cuadratura la Neptun si opozitie la Jupiter,  in saptamana a treia a ciclului.
Va fi un timp de constientizari, de lamuriri interioare, de reevaluare, reconstructie in plan mental si afectiv.

Planeta Mercur care simbolizeaza gandirea si comunicarea (rezultat al gandirii), ne-a pregatit pentru acest timp, inca din noiembrie-decembrie anul trecut, cand, in timpul ciclului retrogradarii a construit tot in trei pasi conjunctia cu Jupiter (prima in Scorpion si ultimele doua conjunctii in Sagetator).
Apoi, in primul ciclu al retrogradarii de anul acesta, Mercur a construit conjunctia cu Neptun in trei pasi, simultan cu cuadratura la Jupiter (prima cuadratura a ciclului curent Mercur/Jupiter).
Si, chiar inainte de Luna Noua in Gemeni, Mercur a construit cuadratura la Neptun si opozitia la Jupiter (30 si 31 mai).
In timpul solstitiului, va incepe un nou ciclu al retrogradarii planetei Mercur, pe 20 iunie, perioada de retrogradare fiind intre 7 iulie – 2 august, intre gradul 4Leu26 si 23Rac59.

Poate fi luna iunie un timp care ne poate (re)orienta, sau ne poate trezi, dupa cum ne aflam fiecare pe calea cresterii personale. Puteti face o reevaluare a experientelor voastre, dupa cum s-au derulat in inlantuirea momentelor pe care le-am revazut mai sus, la final de an 2018 si inceput de an 2019, precum si in primavara.
Poate fi acum un timp al constientizarilor destelenitoare, in care primim inspiratie si ghidare.
Ramane sa si urmati inspiratia – pentru ca exista posibilitatea ca omuletul sa respinga inspiratia. Tocmai pentru ca, inspiratie fiind, nu se potriveste cumva logic, intre reperele cu care lucram – si, acesta este exercitiul, sa ne reasezam reperele.
Va indemn sa recunoasteti ce nu va convine, fie intr-o chestiune anume, fie pe toate directiile.
Poate v-ati raportat la o idee, care nu mai este importanta acum, sau care nu mai functioneaza cum functiona pana acum.
Aveti rabdare, daca aveti de luat decizii.
Practicati tipul de alegere “eu cu mine”, la care primiti raspunsuri de la mediul energetic si, dupa ce va confirmati in alegerea voastra, treceti la pasii urmatori.

Reorganizand reperele voastre, prioritatile, faceti ordine in spatiul vostru energetic.
Reperele se ajusteaza pe masura cresterii omului deci, ar fi potrivit sa ne bucure faptul ca facem o astfel de ajustare. Ar insemna ca am mai crescut putin :)
Folositi posibilitatile ca sa va potriviti in fluxul sincronicitatilor.
Posibilitatile se arata sub diferite forme, uneori nu ne plac si ne luptam cu ele, mai intai.
Va luptati cu posibilitatile? Cantariti, simtiti si alegeti.


Si, amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ajutorul si, cand il simtiti folositi-l, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acel ajutor sa ajunga la voi.

Poate va ajuta :

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 2 iulie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Rac.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii iunie.
Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna mai (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Taur, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii,  pana la faza de Luna Plina care se va forma pe 17 iunie 2019, cu Luna in semnul Sagetator. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: