Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 20 iunie 2019

Luna Nouă în Rac - Atelier Astro MercurAtelierul Lunii Noi in Rac marcheaza trei ani de cand am lansat varianta audio a Atelierului Astro Mercur. Va multumim tuturor celor care au ales sa crestem impreuna.
Faza urmatoare de Luna Noua se va forma cu perechea Soare – Luna pe gradul 11 in semnul Rac, marti 2 iulie, ora 22:16, cand vom incepe un nou ciclu al fazelor Lunii pe care, il vom analiza la Atelier Astro Mercur chiar in seara Lunii Noi.
Luna Noua ne aduce si o eclipsa totala de Soare, vizibila din America de Sud si Oceanul Pacific.
Planeta Mercur intra in mers retrograd pe 7 iulie din semnul Leului, fiind intre timp, intr-o colaborare interesanta cu planeta Marte, colaborare ce sustine lucrul constient cu puterea gandului si a cuvantului. Mercur va retrograda intre gradul 4Leu26 si 23Rac59 si, va reveni la mersul direct chiar la faza de Luna Noua in Leu (1 august).
Chiron (Berbec) va intra in mers retrograd pe 8 iulie, fiind in aspect exact de semisextiil cu Uranus (Taur).
Faza de Luna Plina a ciclului va fi pe 17 iulie, cu Luna pe gradul 24 in semnul Capricornului cand, vom avea parte de o eclipsa partiala de Luna.
Vom urmari aceste cicluri planetare pe hartile personale, pentru a vedea cum putem folosi timpul si contextul astral.

Va invit la Atelier Astro Mercur, marti 2 iulie, de la ora 17:30, la Hotel Eden, sau in varianta audio (inregistrare), sa descifram impreuna oportunitatile pe care ni le aduce noul ciclu, precum si exercitiile pe care le-am putea avea fiecare, de rezolvat.
Atelierul se adreseaza tuturor, cunoscatori sau necunoscatori ai teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice. Invatam sa ne orientam pe o astrograma.
Fiecare participant urmareste explicatiile pe harta natala proprie. Setul de materiale de lucru mai cuprinde harta Lunii Noi, harta Lunii Pline, centralizatorul cu informatii despre planete, semne si case astrologice. Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Atelierul Astro Mercur poate fi o forma de antrenament personal, prin care crestem, folosind constient cunoasterea dobandita.

Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Marti 2 iulie 2019,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Inscrieri pentru participarea la sala se fac pana luni 1 iulie, spre seara.
Pentru cei care participa pentru prima data, inscrierea se face prin formularul urmator, cu completarea datelor necesare pentru a putea intocmi materialele de lucru:
Sau prin mesaj, mail, telefon, pentru cei care au mai participat si la alte ateliere.
Inscrierea va fi confirmata. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii. Solicitarea variantei audio se poate face oricand, aceasta fiind disponibila dupa sustinerea atelierului. Cei care solicita varianta audio inainte de intalnire, pot transmite intrebari legate de teoria astrologica sau de modul in care o folosim, la care vor primi raspuns in cadrul atelierului.

Detalii despre varianta audio a atelierului Astro Mercur, inclusiv “oferta pachet atelier” :
Fisierul si materialele de lucru vor fi transmise in seara atelierului. Impreuna cu materialele atelierului (harti si inregistrare) este transmisa si o descriere a modului de lucru, cu informatiile necesare pentru a putea urmari prezentarea (fisier audio separat).


Tema pentru acasa :) pentru atelierul de marti 2 iulie. Temele nu sunt obligatorii, dar va pot fi de folos, chiar daca nu participati la atelier in nici una din cele doua variante – la sala sau in varianta audio. La sala discutam pe marginea experientelor pe care le derulati in cadrul “temelor” si, acest lucru poate fi de folos si celor care opteaza pentru varianta audio. Puteti face si un raport scris :)  daca va ajuta, doar ca sa vedeti lucrurile mai limpede .
La atelierul Lunii Noi in Rac ne vom uita si la ciclurile retrogradarii planetei Mercur, din octombrie 2018 pana in decembrie 2019. Vom urmari doua nuante de lucru interior, cu mintea noastra, cu gandul si cuvantul.
Tema presupune sa observam ciclul Mercur-Uranus, pe care l-am inceput cu prima conjunctie Mercur-Uranus in Taur, pe 8 mai. In ciclul retrogradarii lui Mercur, pe care l-am inceput pe 20 iunie, vom trai cuadratura Mercur (Leu) cu Uranus in Taur. Prin urmare, daca ati avut idei la vremea conjunctiei, sau daca ati derulat un exercitiu de gandire/comunicare, sau poate ati luat o decizie, acum veti avea ocazia sa va lamuriti in ce mod pot fi ajustate lucrurile pentru a fi dezvoltate in varianta potrivita.
Puteti reveni la luna mai de anul trecut cand planeta Mercur a facut ultima conjunctie cu Uranus in Berbec, pe ultimul grad al zodiei, chiar cand Uranus intra in Taur. Am lucrat atunci simultan, la concluzii pentru perioada tranzitului lui Uranus in Berbec, declansand in acelasi timp si noul exercitiu in energia Taurului. Pe 30 iunie anul trecut se forma prima cuadratura Mercur (Leu) cu Uranus in Taur. Acum o traim pe a doua, insa in ciclul inceput in Taur, pe 8 mai.
In exercitiul personal ne poate fi de folos sa urmarim ciclurile planetare care se construiesc intre planetele rapide si cele lente, precum si punctele de harta natala pe care le stimuleaza. Astfel, in acest caz, putem descoperi si dezvolta potentialul oferit de Uranus in domeniul de viata tranzitat pe harta natala (anul acesta pana la gradul 6 si jumatate Taur) in colaborare cu zona tranzitata de Mercur in ciclul retrogradarii.

Zilele ramase pana la Luna Noua sunt foarte potrivite pentru asezare interioara si pentru deschiderea catre directiile noi pe care le activeaza Uranus.
Marti seara la Atelier, ne vom uita, (fiecare participant pe harta natala) la zonele care ne cer efort si, vom vedea ce instrumente avem la dispozitie ca sa lucram cu spor maxim.

Indemnul este valabil si pentru cei care opteaza pentru varianta audio a atelierului – pana la momentul ascultarii, rezolvati tema pentru acasa :)

Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara tematicii anuntate.

De aseamenea, exista grupul Atelier Astro Mercur - Bazele CGA (cultura generala astrologica) la care se pot alatura cei care au participat cel puin la un atelier Astro Mercur, fie la sala, fie solicitand varianta audio.
Acest spatiu ofera posibilitatea de a dezvolta ideile abordate la ateliere, de a continua discutiile si de a va raspunde la intrebari, in masura in care doriti acest lucru.

Scopul atelierului este sa identificam pe harta natala, sectoarele de viata stimulate precum si in ce mod sunt acestea stimulate, de faza de Luna Noua precum si, de dinamica ciclului pe care il traversam.
Ne propunem sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Descifram potentialul disponibil, astfel incat, sa-l folosim constrctiv.

Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.
La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim dinamica ciclului si, sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functioneaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, in fluxul dinamicii contextului astral.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua Lunii Noi, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte, medii si lungi, de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea energiilor planetare astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor cu care, operam fiecare dintre noi.
Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: