Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 30 iulie 2019

Ce facem cu furia asta?Pădurea Drepților
Suntem furiosi. Am mai fost. Ne-am revoltat. Si suntem iar furiosi.
In fiecare moment, in orice moment putem schimba starea de “reluare” in care traim. Valul de furie genereaza experiente care ne vor aduce ocazia sa traim furia. Din nou. Si iar vom fi furiosi. Si iar vom genera valul de furie. Si iar vom relua tiparul, mai intens, pentru ca intre timp furia se acumuleaza, la pachet cu dezamagirea.
Si ce facem de fapt? Generam autodistrugere.
De ce ni s-a pus in fata incompetenta?
Pentru ca cei care o vedem sa ne infuriem. 
Si ca sa generam autodistrugerea.

Putem schimba valul de furie, chiar acum.
Fiecare poate face asta, in orice moment in care alege sa faca asta. Fara arme, fara bani, fara nici un fel de efort. Doar intelegand ce genereaza furia ta, atunci cand o simti, in viata ta si a celorlalti.

Este normal sa fim furiosi. Si este important sa nu ramanem furiosi.
Schimbam valul. Putem face ce facem, fara furie.
Putem analiza cu compasiune. Putem lua decizii din si cu starea de compasiune.
Activam astfel intelepciunea.

Putem face asta si in cele mai simple discutii, precum si in cele mai incalcite situatii.
Doar sa o facem. Sa incepem sa o facem. Fiecare in viata lui.
Modelam astfel si realitatea comuna.
Functioneaza. Pentru ca functioneaza deja pe ideea autodistrugerii.
Putem schimba modul in care functioneaza.
Furia are rolul ei in formarea valului, in adancime, in profunzime. De acolo si pana la suprafata unde se vede frumusetea valului, starea se poate reorganiza, puterea se redirectioneaza si impactul poate modela frumos experienta, realitatea. Dupa care, valurile se pot construi altfel. Si, poate nu va mai fi nevoie sa se sparga undeva.

Este important sa depasim nivelul acela minim, critic, de constienta de sine. Este un efort individual care produce un impact deosebit la nivelul comunitatii.
Atunci ar avea valoare si efect si votul.
De ce nu avem ce (pe cine) vota?
Pentru ca oamenii pe care ar fi potrivit sa-i votam, ca sa se vada si ca sa simtim schimbarea vietii, sunt in alta energie, pe alt val. Frumusetea vietii comunitatii este pe alt val, nu pe valul furiei.

Sunt foarte multi oameni care s-au trezit, in tara noastra. Sunt multi cei care traiesc in aceasta stare, de trezire. Si sunt destul de multi cei care au dezvoltat constienta de sine.
Putem face orice, de la revolutii la meditatii colective.
Ne-ar fi de folos sa reorganizam valul, pentru ca ceea ce facem, sa facem din starea pe care vrem sa o traim impreuna, cu totii, in mod obisnuit, in realitatea noua. Tocmai pentru ca cei care au trait-o la nivel individual, stiu cum este si, stiu cum poate fi la nivel de grup/ comunitate/ popor.

Chiar in secunda aceasta putem schimba felul in care ne uitam la tot ce ni se arata. Putem alege la ce ne uitam. Putem observa incompetenta stiind ca modelam realitatea chiar in timpul observarii. Impactul depinde de valul pe care ne asezam. Si, conteaza cum il folosim.
Daca ne-am infuriat, redevenim constienti de stare si o schimbam.
Folosim energia furiei cu atentia pe scop.
Cu intelepciunea care se activeaza cand schimbam starea.
Este important sa iesim din energia scopului de moment, alimentat de furie, care genereaza autodistrugerea.
Ne repozitionam cu atentia pe scopul de fond, adevarat, pe termen lung – constructia.

Este important sa observam incompetenta in functiune, fara sa o alimentam insa cu energia noastra. Si, furia noastra elibereaza energia noastra pe directia atentiei noastre.
Orice teorie a conspiratiei poate produce efecte pe nivelul ei energetic si mai jos.
Constienta de sine ridica nivelul energetic.
Este important sa ne pastram aceasta stare, a prezentei in sine, pentru a ne ridica deasupra teoriilor care genereaza autodistrugerea. Experimentand la nivel individual, producem un efect cumulat pe care nu-l cuprindem logic, rational, inca. Dar il putem simti.

Oricat de mult am vorbi despre extinderea constiintei, nu prea stim despre ce vorbim.
Abia dupa ce realizam extinderea, intelegem.
Anul acesta, avem posibilitatea de a face un pas insemnat in intelegerea acestor lucruri. Si, ca sa facem pasul cel mare, este important sa facem pasii cei mici, cu fiecare ocazie care ni de ofera.
Chiar acum poti schimba felul in care te uiti la tine si in jurul tau, poti folosi furia si nemultumirea altfel, fara sa le mai alimentezi. Nimeni nu te poate invata cum. Abia dupa ce te uiti altfel, vezi cum faci altfel. Si iesi din reluare.

Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 28 august 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Fecioara.
Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Leu care a avut loc pe 31 iulie.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii iulie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna iulie (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Rac, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 1 1ugust 2019, in semnul Leului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: