Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 16 iulie 2019

Gânduri de sub Luna Plină - iulie 2019Ce ar insemna detasarea? hai sa spunem, in relatii :)
Ar putea insemna si ... sa-l eliberez pe celalalt.
Ce fac, fiind acolo in atasament? Pun presiune pe celalalt. Transfer de fapt, presiunea pe care o dezvolt interior, asupra celuilat. Care presiune? Care se naste din faptul ca eu vreau ceva ce trece peste ce vrea sau ce poate celalalt.
Ce face celalalt? Se indeparteaza si, nici nu stie ce face si de ce, in majoritatea situatiilor. Se protejeaza (inconstient) in fata presiunii pe care o percepe.

Stiu ca stiti.
Va reamintesc doar, pentru ca traim acum in fluxul energetic care ne sustine sa eliberam.
Ce eliberam? Spatiu in constructia noastra energetica.

Ce fac atunci cand il eliberez pe celalalt? (si pe toti cei pe care-i tin cumva).
Deschid o cale noua pentru mine, o etapa noua pentru mine. Nu stiu cum ma voi simti pe calea noua, pana nu fac un pas pe cale. Nu stiu, pentru ca mintea mea functioneaza in logica cu care merg pe calea veche. Daca am mai facut asta, pot sa-mi amintesc cum m-am simtit si, stiu ca pot sa o fac din nou. Daca aleg sa fac asta.

Pasind pe calea noua, logica mea se adapteaza, fac un fel de salt in plan mental. Dupa ce pasesc.
Inainte de pas, logica va poate tine intr-un sens giratoriu energetic. Dupa ce iesiti din sensul giratoriu facand un pas intr-o directie noua, logica se adapteaza pentru ca descoperiti trairi noi.

Cum facem asta?  Folosim sistemul de ghidare si dialogul continuu cu mediul energetic. Adica, folosim logica noua, inainte de a o intelege. Sistemul de ghidare (interioara) functioneaza continuu. Stiu ca stiti. Aminitit-va.

Universul (mediul energetic) transmite continuu raspunsuri la reactiile noastre, la starea, gandurile si actiunile noastre. Miscati-va interior si exterior, ca sa-i dati date pentru analiza si raspusuri.
Iesiti din sensul giratoriu si, o sa va arate daca ati iesit pe calea potrivita. Si, o sa va arate cum sa va redresati, daca, cumva, nu ati iesit pe calea potrivita.

Deja ati simtit “iesirea”. Sau, o simtiti zilele acestea si, mai apoi toata vara, pana la toamna. Sunt mai multe momente de “timp potrivit” pentru a iesi din sensul giratoriu. Va potriviti intr-un moment potrivit, pana la (o) urma :) Stiti asta deja.

Ce facem cand eliberam (orice)?  Ne repozitionam in fluxul sincronicitatilor, pe care l-am blocat mai mult sau mai putin, in timpul cat am fost in energia atasamentului.
Fluxul sincronicitatilor se reconfigureaza continuu, intre reperele drumului de parcurs. Ne ofera sensul giratoriu daca alegem sa construim in energia veche. Dupa primul pas pe o directie noua, ne ofera altceva, repere noi cu care ne repotrivim pe drum. O etapa noua in care nu stim inca cum ne simtim pana n-o alegem.

Putem lucra constient cu fluxul sincronicitatilor, putem cere pasul urmator, stiind ca pasim, daca l-am cerut. Anul acesta suntem ajutati si, ni se cere in acelasi timp, sa ne recunoastem puterea intregului ce suntem, fiecare. Sa ne recunoastem si sa folosim resursele, de orice tip. Darurile, de fapt.

Capacitatea noastra de operare, de folosire a resurselor, este nelimitata, in logica inalta.
Si, totusi, noi functionam pe nivelul constient, intre niste limite care rezulta din modul in care ne folosim atentia. Ne ajuta astfel de momente, cum este Luna Plina eclipsata din noaptea aceasta, in care, eliberam spatiu in constructia noastra energetica, pentru a redistribui mai apoi, atentia.
Daca functionam in logica mai inalta, putem lucra cu atentia, constient si, astfel ne reorganizam spatiul prin alegeri constiente, fara sa mai negociem cu sensul giratoriu :)


Poate va ajuta:

Exercițiu mental - gândirea conștientă.


Si, amintiti-va ca in puterea cu care va manifestati exista si puterea echipei voastre. Cereti ghdarea si, cand o simtiti folositi-o, pentru ca s-a facut un efort si s-au consumat resurse, pentru ca acea indrumare sa ajunga la voi.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 31 iulie 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Leu.

Este disponibila varianta audio a atelierului dedicat Ciclului Lunii Noi in Rac care a avut loc pe 2 iulie.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Cadoul astrologic al lunii iulie. Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna iulie (inclusiv tie, daca nu altcuiva) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Rac, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Intram in faza de descrestere a Lunii, dupa faza de Luna Plina din noaptea aceasta (16/17 iulie), pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 1 1ugust 2019, in semnul Leului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: