Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 3 decembrie 2010

Ce facem in weekend? 3-5 decembrie 20103-5 decembrie 2010 – ne pregatim pentru Luna Noua.
Am ajuns la final de ciclu al fazelor Lunii si ne pregatim din nou pentru faza de Luna Noua. De data aceasta insa contextul astral este altul fata de ultima faza similara. Se formeaza destul de multe aspecte astrale care isi combina influentele si astfel ne atrag si pe noi intr-un iures energetic caruia incercam sa-i facem fata.
Mintea noastra este in stare de alerta in continuare, probabil v-ati dat seama ca aveti tot felul de idei si aveti si imboldul de a le da curs, de a le pune in practica. Pentru unele dintre ele apar si instrumentele cu care sa le valorificati cel mai bine. Altele doar va testeaza rabdarea, atentia, intelepciunea de a alege.
Pana la jumatatea lunii decembrie astrele ne sustin in incercarile noastre de a ne stabiliza in plan afectiv. Ne ofera ocaziile dar si  posibilitatea de a aseza relatiile sentimentale pe calea cea buna – care trebuie sa fie cea potrivita pentru fiecare, asa cum o simte fiecare dintre noi. Pana acum am avut posibilitatea sa vedem toate aspectele relatiilor noastre, ne-am confruntat cu ceea ce asteapta ceilalti de la noi, am inventariat prejudecatile precum si temerile noastre, le-am recunoscut sau nu. Acum avem ocazia sa luam deciziile potrivite si sa facem pasii potriviti pentru a construi cu sentimentele noastre ceva frumos si trainic.
Aceste zile premergatoare momentului de Luna Noua de duminica ne transmit un imbold spre meditatie si ne ajuta sa facem liniste si curatenie in mintea si inima noastra. Lasam in urma ce am facut, dar pastram experienta acumulata, lasam ce nu ne mai trebuie si facem loc in mintea si inima noastru pentru lucruri si oameni noi, pentru programe noi sau pentru strategii imbunatatite, de continuare a programelor incepute deja, pe care le vom porni in noul ciclu Lunar, incepand de luni.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: