Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 5 decembrie 2010

Luna Noua - 5 decembrie 2010


Luna Noua
Luna Noua in Sagetator: 5 decembrie 2010 ora 19:30
Incepem un nou ciclu lunar care este cu totul deosebit, deoarece urmeaza eclipsa de Luna din 21 decembrie, o eclipsa totala ce se produce cu cateva ore inaintea Solstitiului de Iarna, dupa care urmeaza sarbatoarea Craciunului si apoi trecerea in noul an calendaristic.
Traim un context energetic extraordinar, chiar daca foarte multi dintre noi nu sunt constienti de “valoarea momentului”.
Aspectele astrale care se produc intre planetele Sistemului Solar,  corelate si cu alte ritmuri cosmice care tin de pozitia noastra in raport cu Calea Lactee ne propulseaza pe un alt nivel de constienta. Depinde de fiecare cum anume va interactiona cu aceste influente astrale si cum anume va primi si va folosi darul astrelor. Indiferent de alegerea noastra, scenariul astral va genera acele situatii necesare declansarii acelor stari interioare care sa ne permita un salt spiritual (constient sau inconstient). Avem posibilitatea sa realizam sau nu acest salt, sau sa-l realizam usor, in armonie cu influxurile astrale, ori mai greu, cu oarecare suferinta, daca ne asezam de-a curmezisul fluxului energetic.
Aceasta Luna Noua in Sagetator declanseaza un proces de recunoastere a valorilor, a adevarului, a scopurilor inalte, dar si a libertatii de expresie a acestora , la nivel micro – in sufletul fiecarui om – dar si la nivelul lumii intregi. Este un moment intens, care ne deschide catre o perioada minunata de transformare individuala dar si in masa. Suntem ajutati si, ni se cere realizarea acestei transformari. Parca toate planetele s-au inteles acum, sa ne ofere ajutorul maxim, ca sa reusim sa facem saltul de care avem cu totii nevoie. Putem, acum, sa devenim mai constienti de valoarea si forta noastra, de locul nostru in viata noastra dar si in lumea in care traim. Putem acum sa vedem mai limpede toate acestea si sa realizam mai usor un echilibru interior intre cele doua principii – feminin si masculin – pe care sa-l transpunem si in realitatea noastra fizica.
Este momentul abandonarii catre interior, al recunoasterii totale a celui ce suntem, cu toate intrebarile si raspunsurile noastre; este momentul formularilor si al reformularilor, al exprimarii dorintei profunde in legatura cu cine sunt si cine vreau sa fiu, in legatura cu ce fac si ce vreau sa fac de fapt.
Sa ne plasam pe vibratia inalta a inceputului de ciclu lunar si sa ne deschidem catre oportunitatile pe care ni le aduce aceasta perioada de timp terestru si astral cu adevarat extraordinara.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: