Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 30 iulie 2011

Luna Noua in semnul Leului – 30 iulie 2011



Sambata 30 iulie 2011 ora 21.39 s-a format aspectul de Luna Noua in semnul Leului. Este inceputul unui nou ciclu al fazelor Lunii, iar influentele energetice ale momentului se manifesta pe termen scurt pana la urmatoarea faza de Luna Noua ( 29 august 2011) iar pe termen lung pana la urmatoarea Luna Noua in semnul Leului, care se va forma peste un an de zile.

Luna Noua in semnul Leului stimuleaza manifestarea personalitatii, a expresiei de sine, a creativitatii si a iubirii. Este posibil sa ne simtim mai puternici si sa ne punem in valoare propria stralucire. In tema astrala a momentului, faza de Luna Noua se pozitioneaza in sectorul sanatatii si al muncii, astfel ca in plan colectiv, noul se va manifesta in aceste domenii. In caz particular, pentru fiecare dintre noi, locul in care se suprapune Luna Noua in tema natala reprezinta zona de interes pentru urmatorul ciclu al fazelor Lunii – gradul 7 Leu. In acel sector de viata vom aplica cu succes influenetele astrale ale momentului de Luna Noua, pornind pe un drum nou sau incepand un proiect nou sau poate o noua etapa intr-un proces aflat in derulare, sau, poate ca doar aducem unele aspecte noi in ceea ce facem deja, asa cum ne dorim.

Daca lucrurile nu stau asa cum ne dorim, este un moment potrivit acum sa schimbam situatia, mai ales daca suntem deschisi dialogului interior, pentru ca avem o sustinere energetica ce se manifesta prin indrumare spirituala. Contextul astral ne transmite acum o energie intuitiva, puternic creativa, care ne activeaza intens abilitatile psihice precum si gandirea logica, originala. Totul se produce pe un fond de sensibilitate si emotivitate accentuata, care ne poate purta prin toate colturile sufletului de unde este posibil sa scoatem la lumina vechi nemultumiri care au sapat adanc si au produs, in timp, rani dureroase. Acum intelegem substratul acestor trairi si realizam armonizarea planului emotional. Acum este posibil sa traim experiente ale sufletului care sa ne largeasca perceptiile dincolo de limitele acceptate si astfel sa descoperim cai sau solutii neobisnuite si surprinzatoare de vindecare interioara.

Luna Noua este sustinuta de planeta Venus care ne ajuta, prin aspectele pe care le construieste sa eliberam presiunea emotionala si sa ne manifestam sentimentele cu mai mult curaj si cu incredere si sa primim bucuria in viata noastra.

Insa, daca ne luptam cu fluxurile astrale, este posibil sa rezonam cu vibratiile joase ale acestor influente si sa reactionam exagerat, sa devenim posesivi in manifestarea sentimentelor, sau patimasi si chiar agresivi in exprimarea propriilor convingeri, este posibil sa ducem la extrem controlul de situatii si sa ne lasam in voia orgoliilor. De asemenea, se poate sa ne asumam riscuri exagerate sau sa facem cheltuieli care nu sunt necesare dar care ne alimenteaza dorinta de a iesi in evidenta.

Prin urmare,  traim un moment de Luna Plina foarte sensibil, in care planurile subtile coboara foarte aproape de realitatea noastra fizica; suntem ghidati si indrumati sa ne folosim creativitatea constructiv, sa ne punem in valoare, concret si pragmatic calitatile si talentele si astfel sa ne schimbam (imbunatatim) viata. Daca facem deja toate acestea, acum vom avea posibilitatea sa devenim constienti de efortul facut, de rezultatul obtinut si de valoarea noastra reintregita. Daca nu facem asta deja, atunci avem acum ocazia sa realizam o schimbare de mentalitate si de atitudine si sa regandim propriul sistem de valori, precum si criteriile de analiza si de reconstructie a propriei personalitati si a imaginii pe care o oferim lumii.

Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest moment pentru manifestarea in forta si completa a liberului arbitru, precum si intregul ciclu lunar urmator, pentru a intra in contact cu propria putere creatoare si pentru reangajarea pe calea optima in realizarea procesul de transformare. Dar pentru a reusi aceasta este important sa ne acceptam propriul potential si,  sa ne deschidem inima catre compasiune si iertare.

Spor si succes !!

Niciun comentariu: