Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 5 august 2011

Ce facem astazi ? 5-9 august 2011Planeta Marte
Cum interactionam cu influentele astrale?

Miercuri 3 august 2011, planeta Marte a intrat in semnul Racului, pe care il va tranzita pana pe 19 septembrie.
Schimbarea regimului vibrational al planetei Marte s-a realizat pe pe fondul unui trigon la grad perfect cu planeta Neptun. In continuare, pe masura ce Marte se desprinde din acest aspect, formeaza un careu cu Uranus si o opozitie cu Pluton.
Tot miercuri 3 august planeta Mercur si-a inceput mersul aparent retrograd (pana pe 26 august). Despre mersul retrograd al planetelor am mai vorbit precum si despre cum ne ajuta Mercur in miscare retrograda (ne putem reaminti aici.)

Energia planetei Marte preia caracteristicile zodiei tranzitate si ne stimuleaza senzitivitatea, instinctul, imaginatia; ne ajuta sa devenim mai intelegatori, sa avem o atitudine mai protectoare dar si schimbatoare in acelai timp. Dorintele devin mai puternice, ne vom lupta cu tenacitate pentru a le implini dar, este posibil sa simtim o oarecare deruta, lipsa unei directii clare pe care sa actionam. Este important sa ne mobilizam in momentele in care ne tenteaza ideea abandonului. Energia noastra se manifesta mai subtil si se orienteaza mai ales spre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre noi “acasa” si/sau “radacini”. Vom avea, pe parcursul acestui tranzit, dorinta, dar si inspiratia si forta, de a construi sau de a repara casa, de a realiza intr-un mod eficace armonizarea confortului casnic si personal.

In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Racului. In acel sector de viata, actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal. Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi, precum si sa recunoastem si, sa modelam aspectele perturbatoare, astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

In contextul astral actual, actiunea in forta a planetei Marte sustine procesul complex de transformare prin care trecem cu totii si fiecare in parte – mai ales ca si Uranus si Neptun se afla in miscare aparent retrograda. Suma influentelor astrale ne-a stimulat intuitia si imaginatia pe care le putem folosi cu succes in aspectele practice ale vietii precum si, nevoia de libertate si dorinta de schimbare, de revolutie personala, de obtinere a unei stari de implinire si satisfactie.
Dar in acelasi timp, se amplifica nerabdarea si se accentueaza ideea de conflict. Mai ales ca sambata se formeaza faza de patrar, cu Luna in Scorpion, (cuadratura Soare-Luna) din cilcul fazelor Lunii. Este posibil sa traim o stare de lupta interioara, cu propriile temeri si mai ales nemultumiri. Si daca ne lasam atrasi in aceasta stare, este posibil sa o directionam apoi si in exterior, generand confruntari si eventual accidente. In zilele urmatoare avem sustinerea perechii Soare-Saturn care ne ajuta sa ne manifestam cu rabdare si cu responsabilitate, dar este doar un impuls pe care, noi va trebui sa-l dezvoltam in continuare, pe tot parcursul lunii august, pe masura ce ne vom confrunta cu situatiile necesare pentru a obtine ceea ce ne dorim.
Este important sa recunoastem ce nu ne mai multumeste, ce nu ne mai place si ce nu ne mai reprezinta, dar, sa facem asta in sensul de a renunta la tot ce ce nu ne ajuta si de a schimba ceea ce nu functioneaza bine.

Cei care interactioneaza constient cu planul energetic si au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi aceasta perioada pentru a se restructura interior mai usor si cu mai mult spor. Ideea de “acasa” si de “radacini” poate fi particularizata pe sinele propriu. Mai ales in acest sfarsit de saptamana, gandirea logica si intuitia pot functiona mai bine impreuna si putem astfel sa ne supunem unei autoanalize care, pe fondul  general de schimbare, reinnoire si regenerare, sa limpezeasca nevoia interioara de a gasi sensul experientelor de viata pe care le traim. Pentru ca viata ne testeaza acum limitele pe care tot noi le-am prestabilit, in baza unor repere si criterii care nu mai corespund noilor cerinte ale sufletului nostru. Putem acum sa depasim aceste limite si sa intelegem ca de fapt, ele nici nu exista decat in mintea noastra. Putem acum sa percepem noul inteles al lui “acasa” ca fiind inlauntrul unde ne simtim bine cu noi insine, precum si noul concept de “familie” extinsa, intr-un sistem nou de conexiune cu ceilalti, intr-o lume noua pe care o construim deja. Forta creatoare interioara atinge un maxim pe care ar fi potrivit sa-l folosim constructiv. Soarele si Venus, impreuna in semnul Leului, ne ajuta sa stralucim interior, sa ne deschidem inima  si sa manifestam aceasta lumina in propria realitate.

Spor si succes !

Niciun comentariu: