Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 11 august 2011

Ce facem astazi ? 11 - 13 august 2011


Luna Plina la Iasi
Ne pregatim pentru o noua faza de Luna Plina, care se formeaza pe 13 august 2011, in jurul orei 22, cu Luna in semnul Varsatorului. Acest moment se deruleaza pe un fond de liniste astrala, sau mai bine spus de claritate a intentiilor astrale. Sunt putine aspecte formate intre planete dar influentele energetice sunt intense. Cele mai stresante tipuri de energie formeaza cele mai stresante aspecte. Avem doua echipe, Marte – Uranus – Pluton precum si Saturn – Lilith care ne mentin intr-un antrenament continuu. Viata noastra se deruleaza ca intr-un program de pregatire pentru o mare competitie, numai ca fiecare dintre noi este singurul participant in propria cursa.

Traim un moment de torsiune emotionala. Situatiile cu care ne confruntam de ceva timp si care ne vor provoca si in continuare, au rolul de a ne ajuta sa ne debasaram de tiparele mentale si comportamentale care nu ne lasa sa ne manifestam complet creativitatea, libertatea de expresie a celui ce am devenit in cursul acestui an al schimbarii.

In aceasta stare de inclestare emotionala, Luna Plina din semnul Varsatorului, alaturi de perechea Neptun – Chiron, sta fata in fata cu planetele (personale) Venus si Mercur care insotesc Soarele. O raza de lumina este proiectata acolo unde se aseaza acum pe harta natala a fiecaruia, conjunctia Soare-Venus-Mercur (retrograd). In acel domeniu al vietii noastre putem intelege ce si cum anume sa transformam ceea ce nu se mai potriveste cu cine suntem acum. In felul acesta ne eliberam de conceptii si limite preluate sau autoimpuse, anterior, in momente in care ni s-a parut ca sunt potrivite. Si putem face alegerile necesare, fara sa ne mai luptam cu obstacole pe care nici macar nu trebuie sa le depasim, daca le intelegem rostul.

Acum putem extinde mentalitatea precum si viziunea limitata asupra realitatii, care ne blocheaza actiunea. Cu putin efort dar cu o anume hotarare si fermitate, putem controla energia fizica si o putem exterioriza in mod constructiv si concret, pe directia ceruta fiecaruia.

Fondul contextului astral este de schimbare radicala si, probabil ca cei mai multi dintre noi simt si vor sa faca o schimbare, dar instrumentele sunt altele fata de cele cu care eram obisnuiti si uneori e greu sa le vedem si sa le intelegem modul de utilizare. Anul acesta s-au produs schimbari fundamentale in logica existentei noastre si in structurile constructiei energetice ce ne sustine corpul fizic. Ca sa putem sa ne mentinem in ritmul optim, pentru fiecare dintre noi, este sanatos sa ne dezvoltam latura creativa a fiintei, originalitatea, si sa le lasam sa se manifeste liber.

Acum facem lucrul acesta mai usor, pentru ca putem privi mai adanc in interior si putem vedea mai clar ce anume vrem sa scoatem la suprafata. Reusim sa realizam aceasta, daca ne vom privi cu ingaduinta nerabdarea si nevoia de libertate de miscare, fara sa le lasam sa ne bulverseze si, daca vom depasi lipsa de simt practic, ascultandu-ne intuitia si actionand cu incredere in sensul in care suntem indrumati. Pentru ca suntem indrumati si ajutati permanent – acesta este un serviciu non-stop pe care echipa energetica a fiecaruia dintre noi il face cu mare drag si cu multa incredere in reusita noastra.

Spor si succes !

Niciun comentariu: